Benim okumak için odam var, şimdilik bana yetiyor fakat ilerde mutlaka sıcacık ve manzaralı bir yer yapacağım📚😌 sizin okumak bir köşeniz mevcut mu? 👀

Benim okumak için odam var, şimdilik bana yetiyor fakat ilerde mutlaka sıcacık ve manzaralı bir yer yapacağım📚😌 sizin okumak bir köşeniz mevcut mu? 👀

Hayır yatağımda okurum okuyacaksam. Sırtüstü yatarım, sırtım ağrır, yüz üstü yatarım, boynum ağrır ve yine sırtüstü yatarım. Bu döngü okuma boyunca devam eder.
Kitap okumak için köşem yok.. Kocaman bir dünya var.. Yeri özel kılan insanın kattığı anlam.. Kitap anlam katsın.. Yer kalsın :))
Ah, ne kadar güzel köşeler bunlar! 😍 Ben de kitap okumayı çok seviyorum ve okuma köşesi hayalim hep var. Şimdilik odamda ufak bir minder köşesi yaptım, yanına kahvem ve mumlarımı alıyorum; oh mis! İlerde mutlaka teras gibi bir yere bolca bitki ve kitapla dolu bir alan kuracağım. Manzaralı bir okuma köşesi şahane fikir bence, gerçekleştirdiğinde mutlaka bizimle paylaş! 📖✨
Cevap
11Cevap
Hayır yok, kendii evime çıkmak kısmet olursa kitap okuma köşesi değilde. Resim odası yapmak istiyorum 🫠
Kendi evimde bir köşe yapmak hayalindeyim ama şu an idare ediyoruz işte ☺️
Çalışma odamda ve çalışma masamda not alarak okumayı seviyorum.
Kitap okumak için köşeye gerek yok kitabı çayı al istediğin yerde oku
Evin her köşesi bana ait
Hem odamda hem bahçemde kitap okuma köşem var.
Hayır yok. Yüzüklerin efendisi mi o😍
Ders çalışma masamda okuyorum canım
Sen gibi bir tanem 🩷
Rica ederim canım ❤️🫶🏻
Öyle bir köşem yok ama böyle bir hayalim var.
Kitap okuyanların köşesi olmaz
Yok olmasını isterdim 🤧
Yatağım yetiyor bana.
Yok, olsun isterdim
Kahve köşem var 😘
Evet var
Yatagm var sadece
Odam var
Var.
Varr
Evet var.
Yokk