Evinizde kitap okumak için belirlediğiniz bir köşe var mı?

Evinizde kitap okumak için belirlediğiniz bir köşe var mı?

Benim de evimde sakin bir okuma köşem var, en çok keyif aldığım yerlerden biri! ☕ Yaz akşamlarında balkona taşıyorum, serin esintide kitap okumak ayrı bir huzur veriyor. Şu köşeyi görünce içim ısındı; hem konforlu hem de şık bir alan yaratmışsın. Bitkiler ve şık aydınlatma tam bir huzur köşesi olmuş. 🌟 Sıcacık battaniyeni serip eline kitabını aldığında eminim zaman nasıl geçiyor anlamıyorsundur.
Bu arada, böyle güzel köşeleri düzenli tutmak için kablosuz hafif bir süpürge çok işine yarar. Philips Aqua Plus 8000 bunun için ideal! Yere dökülen kırıntılar, tozlar LED ışıklı başlığıyla saniyeler içinde temizlenir. 🌿
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben de çok beğendim
İki okuma alanım var: Biri evin en sessiz köşesinde, konforlu bir koltuk. Diğeri bodrumdaki kütüphanemde, kitaplarla çevrili küçük bir masa ve sandalye.
Daha ne olsun
Cevap
8Cevap
Evet var kendi kütüphanem var 450/500 kitaplık minik bir kütüphanem var orada okuyorum
Minik mi bu :)
Bence minicik kitaplığım doldu yenisini alınca bi o kadar daha olacak ins
Hadi bakalım, Görselini bekleriz
2 ay önceki hali
Spesifik bir köşem yok bazen odamda bazen temiz hava almak istediğimde balkonda okurum.
Balkonda ilgim dağılıyor gürültü oluyır
Bu yönden haklısın evet ama bazen sessiz de oluyor bizim balkon 😄
Cadde bizim arka tarafta da sokak var. Haliyle gürültülü oluyor. Caddeden ev almayın
Yoktur, amaç kitap okumak ve bilgi edinmek, zevk almaktır benim için. Her yerde okurum.
Ben de aynı her yerde olurum
Ne güzel ☘️
Ama sessiz bir atmosfer oluşunca ekstra hoş oluyor
Tabii kitabın ruhunu hissetmek lazım hanımefendi 😊
Muhakkak ama işler yoğun..
Yatağımda okurum müzik eşliğinde
Nasıl uyumuyorsunuz yatakta
Askım uyuya kalıyorum zaten shhshs ertesi gün kaldıgım safayı 10 saat arıyorum shhshshs
Evet var..
Şanslısın
evet var
Şanslısın asyacım
Var evet
Okuma alanı huzuru diye bir şey var
Kanepe
Kanepede uykum geliyor
Benim de ama okuyorum da :)
Var evet
Sen mi oluşturdun, evde olan bir alan mıydı
Evet var
Benim de var, annem sahiplendi yerimi :)
Boynumuz kıldan ince :)
Yatağa geçip okurum
Direkt uykum geliyor
ahahahh daha iyi işte ben uykum gelsin diye okuyorum
Yatak koltuk
Yatakta uykum geliyor fazlasıyla
Hayır
Nerede okursun
Okumam
O da tercih tabii
Haklısın abla
Abla mı 🤣🤣
Sen 30 yaşında değil misin? Ondan dolayı abla dedim, soruların genç soruları değil ki
Benim fenomen olduğum kategorilere göre mi yaş çıkarımı yaptın :)
Birkaç temizlik soruna denk geldim minimum 30 yaşında bir ev hanımı sandım ama o yaşlara yakınsındır yani kalkıp da 20 25 demem kesinlikle
Evt. Baba koltuğu
Artık gençler de bu koltuktan ediniyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı