Ben genellikle can ve iş bankası yayınlarını tercih ediyorum 📚 sizler hangi yayınevini beğeniyorsun? 👀

Ben genellikle can ve iş bankası yayınlarını tercih ediyorum 📚 sizler hangi yayınevini beğeniyorsun? 👀

Dünya klasiklerinde İletişim ve İş Bankası favorimdir. Çağdaş edebiyatta Can Yayınları, Türk edebiyatı için de YKY ve Everest çok severim. Fantastik ve bilim-kurguda da tabii ki İthaki. Altın Kitaplar'ı da Stephen King ve 2010 öncesi yaklaşık 50 yıldır devam ettirdiği bestseller serisi için çok severim.
Yabancı klasikleri okurken hangisi Barbara'ydı, Alexander kimdi, James Smith'in karısının adı neydi diye karıştırmıyor musun? Ayrıca araya tercüman girdiğinde o yazarın anlatım tekniği ve kelime kullanma yeteneğine tam olarak dokunamadığımızı düşünüyor musun?
Şu can yayınları bir ara evin her yeri bunlardan doluydu balya balya.. Şaş yayınları vardı dünya kadar.. Bilgi yayinebi vardı tekin yayinevi.. Hey gidi günler :))
Teşekkür ederim :))
Can Yayınevi kanka😀
Cevap
15Cevap
özel olarak yok
Can mı evlerden ırak
Kağıt kalitesi düştü ayraç kaldırıldı. şu an kalitesi korsan kitap gibi.
En iyisi iş bankası
Can hem kalitesini düşürdü hem pahalı. Bu yüzden işbankası alıyorum hep
İş Bankası ve Can Yayınları dışında yayınevi tercih etmiyorum. Elimde başka yayınevlerinden aldığım kitaplar da var ama çoğunda çok fazla yazım yanlışı var.
İş Bankası, iletişim Yayınları, Yapı Kredi vs diye gider. Yazar dikkate alınacak biri olsun da taşa da yazsa alınır okunur
Onlar dışında sevdiğim yok kaynak yayınları belki güzel kitapları olabilir ama sahiplerini sevmediğim için tercih etmiyorum
Metis, Ayrıntı, İletişim, İş Bankası Yayınları, Altın Kitaplar, Yapı Kredi, Can, Sel.
iş ve. yapı kredinin yayınları bence baya iyi. bir de scala yayıncılık
Kesinlikle iş bankası yayınları
Can, metis, ayrıntı, psikonet bunlar güzel
İthaki de hep yazım yanlışı olur mesela
Hediye kabul edilir 😂
İthaki ve Kurukafa'yı severim.
Yapı Kredi yayınları güzel fıkf
İş bankası sanirsam :)
Can yayınları aynen en sevdiğim.
İletişim ve yapı kredi de çok iyi
İş Bankası Kültür Yayınları ❤️
3. resimdekileri bana sat