Ben dergi okumayı çok seviyorum, aylık çıkan kültür-sanat, edebiyat dergilerini düzenli olarak alıyorum. Siz de dergi okur çıkan en son sayılarını almaya gayret eder misiniz? Hangi tür dergiler daha çok ilginizi çekiyor?

Ben dergi okumayı çok seviyorum, aylık çıkan kültür-sanat, edebiyat dergilerini düzenli olarak alıyorum. Siz de dergi okur çıkan en son sayılarını almaya gayret eder misiniz? Hangi tür dergiler daha çok ilginizi çekiyor?

Evet bende dergi okumayı çok seviyorum tabi ki de en çok bilim kurgu dergilerini okuyorum çünkü bilimi araştırmayı bilimi keşfetmeyi seviyorum en son ne zaman okudum onu bile bilmiyorum sanırım çok uzun zaman oldu bazen de daha çok fantastik dergiler okurum yani çizgi roman gibi çünkü film ve dizi uyarlamalarını izlemeyi sevdiğim için bu tür dergiler de okumayı çok seviyorum ben. zaten bence dergiler kitaplardan daha güzel bile olabilir yani resimleri olur çok sıkıcı olmaz daha güzel zaman geçirebiliriz
Genelde bilim ve ütopya dergisini tercih ediyorum düzenli olarak almaya çalışıyorum ama son zamanlarda gelen zamları görünce biraz ara verme ihtiyacı hissettim açıkçası almak ve okumak isteyen insanlar olursa şiddetle tavsiye ederim
Cevap
13Cevap
Dergi okuma olayını lisedeyken baya iyi yapardım ben uzun süre ara verdim. Şimdi yeniden düzenli okuyacak dergiler arıyorum. Tüm önerilerinize açığım.
Eskiden karikatür dergileri alırdım. Artık almıyorum.
Öyle orada burada olursam göz gezdiririm. Go girlden sonra saldım ben dergi islerini shhsj
Kanki özellikle ilgimi çeken yok da böyle seksi mankenlerin konu olduğu dergiler keyifli
Çok kitap okurum ama dergi okumak hiç adetim değil maalesef
Lisedeyken p*rno dergiler, bulvar falan vardı o zamanlar 😂😂😂😁😁😁
Okumayı sevemiyorum... 😕 Bilim teknik hoşuma gidiyordu ama okumak pek benlik değil maalesef.
Dergi severim. Daha çok ekonomi ile ilgili olanlarını okuyorum.
Tarihle ilgili dergileri her ay olmasa da arada alırım.. Bu arada profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum!
Farketmez hocam tuvalette okunuyor
Erkekçe, hustler, pileyboy 🤣
Inst kesfet ara KS okuyrm 🤣🤣🤣
Soruda kast ettiği o değildi ama neyse 😁
@Tam4gunolmusdunn gayet anladm dergı mergi okumuyrm demek istedm
Dergi okumuyorsan kahvede içmiyorsundur sen?
@Tam4gunolmusdunn yo içyrm. Sen cok film izlıo olmalısn
Haftada 3 gece izlerim. Kendi kendime kaldığımdan beri beni mutlu eden ritüeller geliştirdim
Bir zamanlar okurdum.
Eskiden Bulvar okurdum
Kitabı zor okuyoruz fakiriz biz
İban at sana burs atacam
Gazete okurum.😀
bilim sanat veya edebiyat dergileri
Arkeoloji
Okuyorum arada
Sevmem ya
Edebiyat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?