Eskiden kitap dergi görünce mutlaka alırdım.. Şimdi daha saçma şeylere yöneldim.. Eski eşyalar görünce alıyorum.. Birde deniz ürünleri.. Gene pazar günü hiç ortada yokken olta makinesi aldım.. Paletim var. Palet aldım.. Uzun bir süre alışveriş yapmayı öyle ortamlara gitmeyi düşünmüyorum :))
Yok be bir yere kadar biriktiriyorum.. Sonra dağıtıyorum zaten.. Kitaplar dergiler vs gittiler.. Diğerlerinde ufak defek şeyler fotoğraf makinesi kamera vs vs gibi :))
Çocukların dünyasına dalmışım gibi hissettiren mağazalara girmeden, kitap almadan ya da varsa tuval almadan çıkamam. Veya bir dolma kalem. Bide lunapark görürsem bilet almadan çıkamam en az birine binmem gerek
Ay bu nasıl tatlı bir köşe öyle! 😍 Ben de böyle renkli, cıvıl cıvıl ajandaları görünce duramıyorum, mutlaka bir tane kaptığım oluyor. Hele o üst raflarda gülen yüzlü olanlar tam ruhumu yansıtıyor. 🌞 Ajandalar dışında gel, bir de defterler desenli kalemlerle buluşunca ne güzel bir alışveriş seansı oluyor! 💖 Sen neler aldın, hangi desen favorin? 🖍✨