Kalabalık ve gürültülü ortam... Dibimde telefonla konuşulması ve bitmeyen o muhabbet... Kadın Dırdırı... Team Of The Gıybet's... Toplu taşıma aracında; "şuradan 1 kişi uzatır mısınız?"...

Kalabalık ve gürültülü ortam... Dibimde telefonla konuşulması ve bitmeyen o muhabbet... Kadın Dırdırı... Team Of The Gıybet's... Toplu taşıma aracında; "şuradan 1 kişi uzatır mısınız?"...

Dedikodu ya asla yapamıyorum ve kafam kaldırmıyor. Bazen mesela arkadaş ortamın da yapılır işte direkt şey diyorum bu bilgi benim hayatımda neyi değiştirdi, ee onun yaptığı bu olaydan bizene ki falan gibi asla yapamıyorum direkt uzaklaşırım
Hafızada boşu boşuna yer edinilen en gereksiz "çöp bilgiler" işte...
Bu yüzden gündüz kadın dedikodu programlarını kaçırmayanlara gerçekten acıyorum. Git ücretsiz eğitim ve kurslara katıl, kendini geliştir, yeni hobiler edin, araştırmalar yap, girişimci ol, faydalı şeylerle vakit geçir. Ömür boyu başkasının hayat hikayesi hiç biter mi ak, o saçma sapan hikayeler hem senin hayatına ne katacak? Vaktini çalmaktan başka‼
Kesinlikle katılıyorum yani başkasının kendi hayatında yaptığı bir şey beni neden ilgilendiriyor ki? O zaman diliminde kendi hayatımı değiştirecek şeyler yapabilirim gibi düşünüyorum
Kesinlikle👍
Saygisizlik ve kibir. Bu ikisini net cekemem.
Tesekkur ederim
Rica ederim
Cevap
2Cevap
insanlar.. direk
Saygısızlık
Evde oturan erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar