Sakinse olabilir ama dışarda çok okuyan biri değilim, ev tercihimdir 📚 sizler dışarda kitap okuyabiliyor musunuz? 👀

Sakinse olabilir ama dışarda çok okuyan biri değilim, ev tercihimdir 📚 sizler dışarda kitap okuyabiliyor musunuz? 👀

Dışarda kitap okumayı severim, özellikle kışın soğuk ama ferah havasında çok daha keyifli oluyor. Yazın sıcak olunca bazen zor oluyor ama kışın sıcacık giyinip dışarıda kitap okumak huzur veriyor bana.
Leyla ile mecnun sahnesini hatırlarım yavuz kız arkadaşına kitap okumuştu dışarda
bi yönden evet, bi yönden hayır. açıklamam lazım.
okmuaya her türlü meyilim. uzun yolda okurum mesela.
plajda okumam, orada gözlerimi kapatıp güneşe bırakırım kendim, olması gereken odur.
parkda falan da okumam, orada ki amaç da kendini doğaya bırakmak.
niyetlendiğim ve yapamadığım bişey vağurda okumak, sırf bunun için uzun boğaz turuna çıkıp, çay - kahve eşliğinde kitap okuyarak turu tamamlamak. maalesef hayata geçemedi
Evet, dışarıda kitap okumayı severim. Kafede, parkta ya da boş bir bankta kitap okumak hem rahatlatıyor hem de ortam değişikliği iyi geliyor. Dışarıda okumak, hem konsantrasyonu artırıyor hem de motivasyon veriyor bana. Tabii herkesin tarzı farklı, ama ben açık havada kitap okuyunca daha keyif alıyorum...
Önceden hep okurdum sakin ortamlarda bu son zamanlarda dışarda sakin ortama denk gelemediğim için okuyamıyorum
Dışarda kitap okumayı çok seviyorum ama yer seçimi önemli tabii! 🌸 Sessiz bir park ya da sakin bir kafede kahve eşliğinde bambaşka bir huzur yakalıyorum. 🌱 Hele bir de hafif esinti varsa tadından yenmez. Ev gibisi yok ama arada değişiklik iyi geliyor. Sen de belki bir gün deneyebilirsin, kim bilir? 😊📖☕
Cevap
22Cevap
Genelde okumam
Ancak şehirlerarası otobüs yolculuklarında kitap okuyorum. Hem oyalanacak bir şeyler oluyor, hem de zihnimi dinlendiriyorum.. İyi geliyor kısacası. Ama son yıllarda neredeyse hiç şehirlerarası otobüs yolculuğuna çıkmadığım için bu aktiviteden de epey uzak kaldım..
Genelde okudugum yerleri cizen biriyim deftere yazan mesela savaş sanatı tarzı kitapları böyle oluncada dısarda okumak zor oluyor ki anlmam dikay bozuklugum var anlamadıgın şeyide okumak saçma olur
Hayır, dışarıda kitap okumam.
Eskiden metroda giderken okuyordum. Onun dışında dışarıda kitap okuma alışkanlığım olmadı.
Ya evde müzik eşliğinde okumak çok güzel ama bazen sessiz bir yer bulursam (mescid , kütüphane, park) okurum.
Sabit bir yerde oturup okuyanları anlıyorum da otobüste falan okuyanları görüyorum göze bile zararlı hareketli alanlarda okumak
Böcek geliyo, lvbl c5 dinleyen kekolar geliyo, rüzgar esiyo, belim ağrıyo
Doğa alanında mükemmel oluyor ama sakın olmalı iki yerde de severim rami kütüphanesi bahçeside güzelll
Genellikle sessiz ortamları tercih ediyorum kitap okumak için, ama dışarda da okunabilecek bir ortam olduğunda kitabımı da yanıma alırım
Genelde okumam , evde sessiz ortamda okurum 😆
Okurum. Gürültülü ortamlarda daha iyi hatta. Gürültüden uzaklaşmamı sağlar.
Evet okuyorum, özellikle birini ya da saatli bir şeyi beklerken
Merhaba 🌺🌺
Orman ve sakinlik alanlarda çok severim 😊😊
Dışarıya işim olmadıkça çıkmıyorum bi yürüyüş yaparsam
Neden dezaju yaşadım ben şimdi
Aynısını yasamistim 2 3 ay once
Okurum elbette. Sahilde okudum en son ama daha çok evde okumayı tercih ediyorum.
Okumam, bu tarz şeyler bana yapmacık geliyor...
Sessiz sakin bir ortamda okurum ama ses olan bir yerde okumayı sevmem
Aile gurultu yapinca evde okuyamiyorum disarida da sessiz sakin gürültüsüz bir yer olursa tabi okurum
Okurum canım. Parkta, kafede, bahçede okurum 🩷
Ortam sakin ise olabilir
Peki ne tür kitaplar okumayı seversin?
Evde okuyorum genelde
Her yer de okuyabilirim
Evde okurum seyahatte okurum
Kalabalık olmayan yerlerde okurum
Evde okumayı tercih ederim
evet doğada okumaya bayılırım.
Dışarıda kitap okunmaz
Şiir okurum🧡
okumam