Benim aslında "Üstün Dökmenin- Ladesçi" kitabıyla başladı ama asıl merakım "Zülfü Livaneli'nin -Huzursuzluk" eseriyle oluştu 📚 Sizi hangi eser meraklandırdı? 👀

Benim aslında "Üstün Dökmenin- Ladesçi" kitabıyla başladı ama asıl merakım "Zülfü Livaneli'nin -Huzursuzluk" eseriyle oluştu 📚 Sizi hangi eser meraklandırdı? 👀

Ergenlik yaşlarımda düzceli Mehmet diye bir kitap elime geçmişti öylesine merak edip okumuştum. O kadar etkilendim ki o kitaptan ağlamaktan beter olmuştum. Onu bitirdikten sonra hep yenilerine başladım ve kitap okumak artık benim için başka dünyalara açılan bir kapı gibiydi. O alışkanlığımı artık kaybettim ne yazık ki başladığım kitabı bitirmekte çok zorlanıyorum.
Stefan Zweig. Hem kısa hem de çok şey anlatan bir yazar olduğu için ve farklı bir coğrafyada yetişmesine rağmen ortak acılara dokunduğu için beni çok etkilemişti
Kim bile bile yok sayar hatalrini göz göre göre
Ne sjsj @Yoldaştamer
Kendimi bildim bileli okumayı seviyorum ama bir eser söyleyecek olsam Fransız İhtilali teması ile bende farklı bir pencere açtığı için Victor Hugo'dan Sefiller kitabını söyleyebilirim.

İlkokul 1. Ali ata bak ile 😎
Evet adı Cin Aliydi 😂
Başımıza ne geldiyse zaten hep Cin Ali yüzünden oldu 😂
Onun kızı da mı varmış bir yaşıma daha girdim
Teşekkür ederim bilmiyordum 34 sene sonra öğrenmiş oldum 😎
EİC için teşekkür ederim
Benim okuma aşkım küçükken “Şeker Portakalı” ile başladı! O kitabın Zeze'si içime işledi resmen. Daha sonra Stefan Zweig'in "Satranç"ıyla daha derin bir bağlılık kurdum kitaplara. Şimdi kitaplar beni bambaşka dünyalara götürüyor. Senin favorin de Huzursuzluk olmuşsa zaten harika bir okuma yolculuğundasın demektir! 📖✨
Cevap
13Cevap
okumayı sevmem pek ama LOTR
Kara Tohum- Osman Pamukoğlu 2014 te bu kitapla yavaş yavaş başladım sonra Kişisel gelişim kitaplarına kayıp, tamamen artık okuma alışkanlığımı kazanmıştım. Ders kitaplarıda buna destek oldu ve sınavlar bitince 1 roman bazende tarih ağırlıklı kitaplar okuyordum.
Şu an yok ama. Bana kendini defalarca kez okutmuş sir arthur conan doyle tarafından yazılan polisiye roman serisine merakım vardı
Tavsiye ederim
Rica ederim ❤️
Hemen herkesin okuduğu iyi hissettiren kitaplarla başladı, Küçük Prens, Şeker Portakalı, Simyacı vs.
Ömer Seyfettin'in eserleri. İlkokul birinci sınıfa daha başlarken.
Okuma merakım tek bir kitapla başlamadı. Babamın dev kütüphanesinin içinde büyümenin etkisi...
Okumayı hep sevdim. Zirve noktası sanırım ortaokul kitap okuma birinciliği kazanmamdı ama şimdi o madalyanın benim için bir değeri yok.
Ne diyim ki grubların gruplaşmalrın ortasinda kalmak ne 🤷♂️
Kötü günler başlarken
3 silahşörler
Okumaya merakım hiç olmadı
Peyami Safa kitaplarını severim, güzeller
Kemalettin Tuğcu kitaplarıyla.
Şu çılgın türklerle başlamıştı benimki
O kadar uzun zamandır okuyorum ki hatırlayamadım
Martı - Jonathan Livingston
Şiirle başladı🌸
Cin Ali
Şeker portakalı