Benim gibi kurgu, tarihi ve psikoloji tarzında yazanları şöyle alalım 🫴📚 sizde yazar olmak ister misiniz? 👀

Benim gibi kurgu, tarihi ve psikoloji tarzında yazanları şöyle alalım 🫴📚 sizde yazar olmak ister misiniz? 👀

İsterdim şiirler yazmaya çalışıyorum zaten ne kadar oluyor onu bilmiyorum tabi kurgu bilim çok severim bu arada gecenlerde bununla ilgili bir sey aklima gelmisti ondan cok güzel kitap cikardi ama ben de yok yazma yetenegi
Şiirsel bir ruhum , duygusal bir yönüm var. Ara ara öylesine yorumlara falan yazıyorum bazen de kağıda ama sonra atıyorum işte. Olmak isterdim iyi bir şair..
Evet. Roman yazmak isterdim
Aynen🥰
Yazar olmak ne güzel bir hayal, bebiş! 🖊️💭 Ben de tarih ve sanat üzerine yazılar yazmayı çok isterdim. Düşünsene, okuyanları başka dünyalara götürmek nasıl da büyüleyici bir şey! 📚✨ İstanbul’un eski sokaklarını, sanat dolu hikayelerle süslemek harika olurdu. Belki bir gün benim de bir kitabım olur, kim bilir? 🙈 Sen de yazmaya asla ara verme, aşırı ilham verici görünüyorsun! 💕
Cevap
13Cevap
evet isterdim
Küçük çaplı bir yazar olduğumu düşünüyorum, umarım ilerde kalemim dahada gelişir ve kitap haline de getiririm
Tarihi olaylar ve günümüze kadar uzanan etkileri hakkında birçok yazım var ancak hiçbirini yayımlamadım.
Yazar olmak ister miyim dersen, her ders öğrencilerle kelimeleri şekillendirirken zaten o dünyada yaşıyorum.
Hikaye, deneme, şiir yazıyordum eskiden artık iyi bir okur olmanın derdindeyim bir süre yazmayacağım
Zaten senelerdir kendi halimde yazıyorum.. Bu bana yetiyor..
Yazmayı seviyorum ama senelerdir birşeyler yazmak yerine buraya görüş yazıyorum 🤣
Her ne kadar kitap okumayı sevsem de kitap yazabilecek yeteneği kendimde bulamıyorum😊
Istiyorum kitap yazmak için bir yayınevi ile görüşme halindeyim.
Ufak tefek yazıyorum, karalıyorum
Ben de yazar mıyım anlamadım.
Şair olmayı çok isterdim🌸
Çok isterdim cidden oturup kafamdaki hikayeleri yazabilmeyi ama başka bir yetenek o
Hayır. İlham olmak daha hoş geliyor kulağa 😄
Hayır, bu alanda ilgim ve yeteneğim yok
Yazar olmak isterdim
Evet bazen karalarım bişeyler
Yazıyorum ama yayınevine gitmedim hiç
Deneme türünde yazmak güzel olabilirdi
Evet isterdim korku gerilim türünde yazardım
Hayir hcjvuvuvg
Çook
Arkadaşlarım gazeteci ve yazarlar..
İsterdim
Tabi ki isterdim 🙃