Coğu müslüman diyorya soyum peygamber efendimiz'e dayanıyor diye
Evet muhammed a. s soyundan gelıyorlar
Hepsi gelmiyor kısmen
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Coğu müslüman diyorya soyum peygamber efendimiz'e dayanıyor diye
Hepsi değil hatta çoğu değil. Peygamberimiz Hz. Muhammed'in soyundan gelseydi insanlar bu halde olur muyduk? Bu kadar iğrenç ve düşük karakterde eylemler yapılabilir miydi?
Fıtratında varsa yine yapar
Peygamber efendimizin soyundan daha doğrusu kızı Fatımadan gelenlere Seyit denir. Herkes değildir belli bir zümre ama bu zümre de o kadar çok kişi değiller. Gerçek Seyitler çok çok azdır bazıları bunu kullanir.
Mantıksal ve bilimsel olarak bu mümkün değil.. Ben bu konuya bilimsel yaklaşıyorum.. Dini argümanların bu hususu net ve sağlam açıkladığını düşünmüyorum.
Bi Osmanlı'ya dayanıyorlar bi peygamber soyuna😂 artık hangisi tutarsa
Cevap
9Cevap
Hayır, soyundan gelmiyoruz.
dayı bu nasıl cahillik arap bi adamın soyundanmı geliyorsun türk olduğun halde bu nasıl olacak
Coğu kişi öyle tanımlıyor kendini benim suçum ne
Hayır Adem ve Havva anamızdan geliyor ortak olarak onu kast etmişlerdir.
O bile bana göre mechul ya neyse
Hz. Adem'den geliyor. Ama tüm Müslümanlar onun ümmetinden olduğu için onlar benim soyumdan demiştir.
Ben Türk'üm, soyum nasıl Arap olan Hz. Muhammed'in soyundan gelebilir ki? Aynı coğrafyanın insanları bile değiliz... Bizden anca ümmed olur...
Müslüman olmak icin HZ. Muhammedin soyundan gelmeye gerek yok ki. Hz. Muhammed Arap bir kere.. biz değiliz.
Ümmetinden olmak ayrı , soyundan gelmek ayrı. Ayrıca soyundan bile gelse bu onu iman etmezse kurtarmaz.
Hayırlı ne alaka onun ümmetiyiz o komutan bizde askeriyiz gibi düşünebilirsin biz hz adem hz havvanin soyuyuz
Son dediğin'e katılmiyorum ama saygı duyuyorum 🙂
Hayır, soyundan gelmiyoruz. Sadece onun ümmetiyiz.
Şeytanlarla evlenip karma karışık bir hal almış bulunmaktayız bence 😁
hepsi Arap yani 😂 Avrupa'lılar tüm müslümanları Arap görmekte haklı desene
Seyyid olanlar peygamber soyundan gelir
Ya hu. Ne alakası var 😂
Hz Nuh soyu, tüm insanlar
Allah Bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?