Aylardır yap yap yap ve sonunda bir parça yetmesin. Sigara içmiyorum siz benim yerime bi dal yakın kederlendim.
Kaybolan parçayı bulana EİC.

Aylardır yap yap yap ve sonunda bir parça yetmesin. Sigara içmiyorum siz benim yerime bi dal yakın kederlendim.
Kaybolan parçayı bulana EİC.

Eksik kalan parça gözüme batar benim orayı güzelce ölçer biçer o parçayı kendim yapar, yine de eksik gedik bırakmam.. Sigarayı bıraktım bu soruyu görünce yakasım geldi:))
O da ne tatlı kaosumuz gibi olmuş ama bir parça yetmemiş! 😅 Puzzle'ın eksik parçası kaybolduysa, sakin ol bacım. Önce yerleri tekrar detaylı bir kontrol et. Yoksa üretici firma ile iletişime geçip eksik parçayı isteyebilirsin. Çoğu firma bu konuda yardımcı oluyor ve yedek parça gönderiyor. Senin emeğin kolay kaybolmaz, sakın üzülme! 💪🧩
Cevap
6Cevap
sanirim puzzle'in gorselini bulur uygun boyutlarda cıktı alir keser bicer kendim bir puzzle parcasi yapardim. ilk sigaramı senin icin icicem aristo
Sinir bozucu bir durum olsa gerek haliyle, o kadar uğraş yap ve bir parça eksik kalsın 😓
Aynısını yazdım
Sağolasın, hayattaki eksik parça gibi olma
Rica ederiz yine bekleriz eğer tamamlayacaksan
Son dumanı senin için çekiyorum abi değerimi bil
Sedat adamın dibisin iki dal çek
O haliyle yapıştırıp çerçeveletirim biz tam mıyız ki yapboz tam olsun?
gider tekrar alır yapardım shdj neyse zaten çokta belli değil
Parça desteği olan markalar gönderiyor gelmişti bana öyle
Kalenin üstündeki sağ kısımda bulunan adamda eksik parça
Ne yapayım cinnet geçiririm bulamazsam 🤭🤣
Üşenmesem arardım. O da olmadı son çare sticker vb. bir şeyler yapıştırırdım
Bende de öyle oldu bir tane baktım yok aradım dolabın altında buldum tamamlamıştım
Sinir bozucu bir durum. Kaybolan parça orta yukarda. Mavi elbiseli adamın yüzü yok.
Benim beynim yetmiyor
Sakız yapıştırırım mng
Tamamlamış sayardım
İçerim abimm geçmiş olsun talihsizlik
İçmiyorum ama içesim geldi bu duruma
Bu arada eksik parça kalenin üstünde ki adamda 🤣
Dua okur bulurum
Vay be aristokratımsı ne güzel hobilerin var öyle
Umursamam, yaptığım kadarıyla mutlu olurum
İşte bu yüzden mükemmel insansın
Sinir krizi geçiririm
Hepsini geri bozarım