mesela hayatınız bir puzzle ise o eksik parça nedir?
umut mu, para mı aşk mı güven mi nedir istediğinizi yazabilirsiniz
umut mu, para mı aşk mı güven mi nedir istediğinizi yazabilirsiniz
Hayat zaten bir puzzle ve biz zaten eksik parçaları toparlamaya çalışıyoruz :) mesela okula başlıyoruz birşeyler ögreniyoruz görüyoruz puzzle bir yerini topluyoruz :P Sevgilimiz oluyor aşk puzzleni yerleştiriyoruz hemen işe giriyoruz hemen tecrübe puzzleni koyuyoruz yerleştiriyoruz ha benim için önemli olan yer neresi olur galiba sonları olurdu yaşamımın sonu yavaştan güzel bir yerde huzur dolu bir yerde rahatça yaşarak öğrenme puzzle onuda puzzlemin en önemli parçası sayarım tabikide ve onuda puzzlema eklerim :)))
o zaman toplanır tüm puzzle diyorsun hm
İlk seferde 3 ton altın, sonra 850 milyon euro, sonra 1.000.000 hektar petrol zengini toprak, sonra 400 milyon dolar, sonra kadın sesi, sonra su sesi..
Eksiklerim bu kadar. Sen bakkala ver o çırakla gönderir.
oldu
Olacak!! Senin karşında telif hakkı ödememek için adını Hilmi diye değiştirerek filmini çektikleri biri var!! Zengin olacam! İstanbul'daki bütün benzinlikler benim olacak! Kocaeli ve Tekirdağ'daki petrol işleme tesislerini de alıcam!! Yönümü Nijerya'ya çevirip oralardaki petrol kuyularını da ben sömürecem!! Dünyanın kalbi olucam! Ben kriz geçirirsem dünya kalp krizi geçirmiş olacak!! Hepiniz çok seveceksiniz beni! Alayınız abi diceksiniz bana!! Çok sevilecem çooookkk!!
ne içtin :D?
Hayat bir puzzledır doğru ama onu anlamlı kılan-yani mutlak son-bir parçanın eksik olmasıdır. Benim icin güven ve canlılık parçası eksik olsa da dönemsel değişikliklere ugrayacak. ve parcanin hicbir zaman tamamlanmayacagini biliyorum.
walla eksikti bende bir parça firmaya mail attım ispanyadan gönderdiler 3 ay sonra ama tamamladım kaplumbağa terbiyecisini 1500 parçaydı sanırım yani hayatımda da aynen böle oluyo :)
şaka mısın?
Cevap
58Cevap
Bu dünyada 3 şey vardır sevilir lele sevilir
Biri ana
Biri baba
Yar da yok lele =(
Gsgsg gönlüme göre bir hatun yok henüz.
tek eksik hatun yani senin puzzle da :)
bır tren ıstasyonundayım ilk sevıdıgm kadına bakıyorum ama yüzümün oldugu parça kaybolmus. mutlumuyum pısmanmıyım sınırlımıyım bılemıyorum. mona lısa tablosu gıbı
yani ilk hayal kırıklığın :/
o zaman ilk aşklar ilk hayal kırıklıklarımız
çok doğruuuu
tümevarım yaptık. bizi bravo
1 parça güven eksikliğim var. tamda puzzlen en ortasından bir parça eksik. Onu da tamamlayabilecek gücüm cesaretim olursa herşey tamam olacak
Ben boş bir puzzle kartonuyum hiçbir parcam yok :(
olur daha ya :(
Tam kalbimin olduğu yerdeki puzzle parçası kayıp. Bulup getirene para ödülü veriyoruz shkdgfhdsfs
:D aynı dertten muzdaribiz +1 bunun içindi ;) ama sen böyle gülmeye devam et bulacaksın ben kefilim ;)
Güven. İnsan büyümeye ve sosyalleşme başladıkça bunun eksikliğini daha çok hissediyor
aynen güven bencede
Tepede, güneş resmi olan parça yok.
Çekyatın altına kaçtı, üşeniyorum eğilip almaya..
çayım sigaram herşeyim tamam :D beni yeniden aşka inandıracak bir hatun eksik ;)
o da olur , hayırlısı kimse ve ne zaman ise senin için o zaman olsun ;)
ne zaman olacak sabırsızlıkla bekliyorum harbiden :)) amin diyelim sayın jelibonnnn ;)
olur olur beklemediğin anda olur en beklediklerin ;)
kitap gibi konuştun ha :)) ummadığımız anda ummadığımız şeyler ummadığımız şekilde gelir başımıza değil mi ;)
bazen dilime gelir öyle sözler :) evet hayat ummadığımız şeylerin başa gelmesidir
hayat tesadüflerden mi meydana gelir yoksa daha önce yazılan kader mi? ne kadar değiştirebiliriz mesela ;)
bir defa tesadüf denen bişi yoktur... her şeeyin olması gerekir yaşanması gerekir ve yaşarsın olur gider o açıdan herşeyin mutlaka bir sebebi vardır;)
kısmen katılıyorum çünkü kısmen müdahale edebilmemiz mümkün ;)
evet değişmeyen kaderler hariç müdahele mevcutmuş
aynen öyle ;) unutma kaderin üstünde bir kader vardır ;)
anlamış olsaydım unutmazdım :) daa anlamadım
oku anlayacaksın ;)
www.siir.gen.tr/.../...n_baskentler_baskentine.htm
gene anlamadım salak mıyım ki acaba :(
est da nasıl yani ciddi misin :D
evet ciddiyim :(kafam bu gece o kadar kaarışıkki basmıyor :(
muhtemelen o karışıklıktan anlamamışsındır zaten ;) kafan niye karışık bilmiyorum ama yarın sağlam kafayla oku anlamazsan anlatırım ;)
anlatmanı bekliyorum şimdi :D
bence sen bunu anlayabilecek kapasitedesin :D yarın oku anlamazsan harbiden anlatıcam ;)
iyi ki kırtta yılda bişi istedik ha mesele anlamak değil tekrar o akdar uzun bişiyi okumak istemiyorum :/
özrü kabahatinden büyük lafı böyle durumlar için kullanılıyor işte :D okumaya üşenmek ne demek şimdi asla anlatmam okunacak o şiir tekrar ;)
tamam öyle olsun
öyle olacak tabi. ne geldiyse bu ülkenin başına okumamaktan geldi. üşenmekten boşver demekten ne gerek var demekten.
vay anasını be tamam tamam
:)) okuma alışkanlığı kazandırıcam sana :D kitap göndericem sonra anlattırıcam :D
ben kitap çok okurum zaten 600 sayfalık bir kitabı iki gecede bitirmiş insanım ben :)
süpersin o zaman seni tebrik ederim çalışmaya başladığımdan beri senin gibi bir hız yapamıyorum ama rekorum senden iyi 1 günde 400 sayfa falandı :D şiiri okumaya neden üşendin o zaman onu anlamadım :D
ben bir gece 450 ye yakın okudum zaten kalanını da diğer gece okumuştum geece saat 4 e kadar okumulştum :D ne sandın
şiiri okumaya üşendim işte üşengeçliğim tuttu tutamaz mı ya.:/
ben de kitap bitti diye bıraktım bir kere 600 olsa gene bitirirdim hıh :D:D tutabilir de okuma konusunda tutmamalı ;)
tuttu işte aaa :D
bir daha olmasın çok kızarım ha :D
kızarsan kız ben kendim için yaşarım :D korkmam öyle hemen
korkma titre :D en güzelini yapıyosun aferin sana ;)
:)))
aferini kaptı ya nasıl da sevindi :P:D
:))) işte minicik aferinden bile mutlu olabilen insanlar zor bulunur :D
ahaha :D nadir bulunan insanlardan olduğunu biliyorum az çok tanıyorum seni biliyosun ;)
az çok tanıyosun tam anlamıyla değil :)
bende onu dedim zaten ;)
yok hani her zaman biliyordum böyle tepki vericeğini falan dediğinden dedim ;)
ahaha :D her zaman değil arada şaşırdığımda oluyor ama onlar sayesinde daha iyi tanıyorum ;)
ahahah :D hadi bakalım sonra bana özet geç bakalım iyi okumuş musun :D
benim lafımla beni mi vuruyosun sen bakalım :D özgün ol azıcık özgün :D
hangi senin lafın ya :O patentini mi aldın hem :D
özgün değilim belki sıradanım ve kopyacıyım ne biliyosun :(
ahaha :D telif hakkı bende saklı :D özgünsün sen biliyorum bunu bilecek kadar tanıyorum seni ;)
:D telifini öderiz sorun değil kullanabilirim cümleyi
ahaha :D para köpeğin olsun diyosun :D belki çok para isticem nerden biliyosun belki paragöz bir adamım ;)
nezaketen istemezsin diye düşünmüştüm :D ben mi çok temiz kalpli canın sağolsunculardanım acaba :/
iş başka arkadaşlık başka isticem tabi :D devir değişti aç gözünü acık uyanık ol :D
peki madem veririz kaç para istiyorsun :(
ha şöyle düşünmem lazım :D sen ne kadar verebilirsin ;)
Çok değişik sorular soruyorsun,
Para , Aşk , Güven , Baba , Birde şu hatun eksik ya
https://i.hizliresim.com/zQ3pQ9.png
hepsi eksik lannnn :(( kolay kolay tatmin olan biri değilimdir..
Sevdiğim in yokluğu. Ona tamamen kavusursam ancak o zmn tamamlanır puzzle'm
İspanyol vatandaşı olamamam. Türm hak ve uyruğumdan vazgeçsem bile nasıl bir ün yaptıysak TMF pilotu olarak bile almıyolar.
rahmetli abim para nedir güven nedir aşk bilmiyorum ama hiç bir şeyin anlamı yok hayat zor sayın büyüğüm kisine herşeyi veriyor kimisini süründürüyor
başın sağolsun :(
sağol
Para ama yeternce sahip olduğm brşy o yüzden fazla para çok para :-)
Hayatımın tamamını aşık olarak gecirmek Istiyorum karşılıksız olsa bile çünkü aşkın acısı bile güzel
yani cevap AŞK
Para galiba ya, ama para var para var şimdi, benim para anlayışım biraz farklı :D:D
Aşk ve umuda ihtiyacım yok. Güven fazlasıyla mevcut. Paraya da biraz ihtiyacım var sadece.
Her şey var sadece pazılı birleştirecek uğraşacak motivasyon yok.
En büyük eksik bu sanırım.
Jelibonn benim mesele büyük dostum acayip düzen açığım var :s
parçalar tam ama birleştirmek önemli olan :)
güven olurdu büyük ihtimalle.
benimkide güven
herşeyim tamam bir "o" noksan
hayırlısı ile gelsin sana "o" ;)
Pazılın kendisi yok len :)
ölmüşüm gömen yok mu diyorsun :)
sorumsuz ve dağınık bir adam olduğunu çıkardın burdan cevap kendimce yanılıyor muyum?
çıkardım olcak :D
bunu normal karşılaman daha kötüymüş :)
:)))
Bende 1 parça eksik olmaz 4ü birden :D
Mutluluk beraberlik aşk şu an bunlar
Unide psikoloji bolumu
hayırlısı olsun :)
Bizim pazılda 1 parça var sadece, diğerleri kayıp
ooo iyi laftı
Hayatim bir puzzlle ve parcasi eksik degil sadece tablolatip duvara asicak biri lazim
herşey tam mı, o zaman neden kendin toparlamıyorsun onları
tutup toparlayacak ve astığında karşında birlikte geçip gülümseyecek? haklısın
en iyisi yalnızlık hep derim bu devirde güvenecek insan yok... hele erkek ı-ıhh kadınlar da öyle gerçi de
O eksik parça jude law
:D :D
hiçbirşeye sahip değilim
puzzle ın yarısından çoğu kayıp be gülüm :D
Uyum parçası eksik bende
Aşk galiba ablam ^^
Parada gözüm yok
hayırlı olan aşkı dile ;)
dualarım seninle hadi yiğen bekliyoruz :D
halasına çekerse çok nazlı olur bak he uyarmadı deme benim nazımdan annemler perişan :D
napmıştım yahu unutmuşum :D
haa tamam ya bende naz diyince naptım ki acaba dedim annemlere :D
bir araba alamadım hala =(
maddi bişi yani hm
hiç bir maneviyat tam değildir ama öyle bilirim
Bir bayan.. Yeterli mi?
ölüm, ölünce o resim tamamlanır.
Aşk eksik bir tek aşk...
güven eksik kesinlikle
Eksik parça çok var...
Karekterli bir kız sadece bu :)
yoğurtlu pilav olur o eksiğim
Sigara diyebilirim ♥ :) Diğerleri var :)
aşk yok güven yalan. herkes çıkarı peşinde. com
çok haklısın :(
taze 2 yıllık tecrübeden çıkmış biri olarak söylüyorum. evlenicegniz yaşa geldiginizde bulun birini basın nikahı. tabi öncesinde tanıyın edin canım hepten de köy usulü olmasın.
Umut
umut evet
para :D
para nedir yaa ne bu para hayranlığı
annemm
üzüldüm :(
Jelibonun icindeki ayı'
aşk :)
Babam
:((((
Mutluluk ve huzur
Jelibon.