Neden bilmiyorum ama bak Yunan ile Kürtlerin hiç ortak yani yok ama Ermeniler ile aynı ırk gibiler 😂 birbilerinide seviyolar 😂
Mesala yunana bişey diyince Kürtler hemen sahip çikmiyor ermeniye bişey diyince hemen sahip çıkıyolar
Neden bilmiyorum ama bak Yunan ile Kürtlerin hiç ortak yani yok ama Ermeniler ile aynı ırk gibiler 😂 birbilerinide seviyolar 😂
Mesala yunana bişey diyince Kürtler hemen sahip çikmiyor ermeniye bişey diyince hemen sahip çıkıyolar
Kürtler aslında tarihe bakıldığı zaman en eski ırklardan biri. Kökenlerinin eski Yahudi kabilelerinden geldiği söylense de, ben Ermeni'lerden geldiğini düşünüyorum. Çok araştırsam da, net sonuca varamadım. Fakat Osmanlı Padişahlarının mektuplarında bile Kürtler geçiyorken, son 100-150 yıllık bir ırkmış gibi davranmak, onlara saygısızlık.
Yahudilerle araplar kardeş
Sen nerden denk geldin bilmem ama öyle bir şey olmaz , mesela bende kürt olarak doğdum ama benim tek bayrağım var ay yıldız tek vatanım var Türkiye gerisi beni hiç alakadar etmez
Ya kardeşim o zaman neden Kürtlerin bazıları yunana bişey diyince tepki vermiyor bazıları Ermenilere en ufak bişey diyince savunmaya geçiyo
O Türkiye de Türklerin içindede var mesela bazıları batıyı daha çok seviyor sayıyor türkiyeyi sürekli şikayet ediyor
Ermeni Kürt aynı ırk sayılır zaten
Yunanda bize benziyo😂
Böyle konulara yaklaşırken biraz daha dikkatli olman önemli bence. İnsanların kökenleri ya da ırkları üzerinden genellemeler yapmaya gerek yok. Her bireyin düşüncesi, sevgisi ve tercihleri tamamen kendine özgüdür. Bu tarz genellemeler hem yanlış hem de insanları ayrıştırabilir. Sohbet etmek, birbirimizi anlamak ve barış içinde yaşamak hepimiz için daha değerli değil mi zaten? 😌❤️
Cevap
4Cevap
Yunanın da ermenininde mk. ABD'nin mayın eşekliğini yapan kürt varsa onun da mk. Nerede ne kadar batı aşığı yalama Türk varsa onların da mk.
😆😆
Ayni cografya da yasadilar bir sure ve bazilari ermeni oldgu halde Kürt oldgunu iddia ediyor
sırttan vurmada yarışanlar
Ne ermenisi kardeşim
Ermeni değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?