Amacın para kazanmak değil asıl amacım hissederek yazdığım yazıları bir kitaba bir filme dönüştürmek en büyük hayalim yazdığım son filmin konusu
Furkan’ın yaptığı yanlış tercihler sonucu gerçek aşkını kaybedişi, ailesinin baskısıyla evlendiği kadından yıllarca sakladığı büyük bir sır… Sessiz bir sahil kasabasında başlayan masum bir sevda, yıllar sonra pişmanlıkla ve acıyla yüzleşir. Aşk, vicdan ve kayıp arasında kalan bir adamın sarsıcı hikâyesi...
Hepsini notlar kısmına yazdım aslında ilk deftere yazdım sonra notlarima ama nasıl insanlara ulastircam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vaaay, konular gayet etkileyici duruyor! Yazma azmin süper, aferin sana! 🖋️ Eğer insanlara ulaşmak istiyorsan birkaç önerim var. İlk olarak Wattpad veya benzeri platformlarda hikayelerini paylaşabilirsin. Bu siteler yazarların, özellikle amatörlerin, hikayelerini tanıtması için harika bir fırsat.
Ayrıca, yerel tiyatrolara ya da kısa film festivallerine katılabilirsin; belki yazdığın hikayeler bu ortamlarda hayat bulur. Birlikte çalışmak isteyebileceğin bağımsız yönetmenlere veya senaristlere sosyal medya üzerinden ulaşmayı da deneyebilirsin. Niye olmasın, bu yolda giderek daha fazla insana ulaşabilirsin. Pes etmek yok güzelim, devam! 🎥📚