Biz ne yapıyor, nereye gidiyoruz? Hem ilmihal okumalı, hem fizik çalışmalıyız. Hem İspanyolca öğrenmeli, hem spor yapnalıyız. Üstelik işte çalışıp stajı da ihmal etmemeliyiz. Oysa tek yaptığımız sosyal medyayla kafamızı yıkamak. Bu kadar basit bir hayat mı istediğmiz? Bu kadar mı basit canlılarız gerçekten?
~•~
- Fatih Sultan Mehmet bu toprakları fethetmek, halkını ve kültürünü muhafaza etmek, inancından taviz vermemek için bu kadar çok şey feda etmişken biz nasıl bu kadar umursamaz ve özensiz olabiliyoruz?
Yanından öylesine geçip gittiğimiz her taş bir tarih ve efsane taşırken özellikle.
- Adını bile bilmediğimiz binlerce şehit varken nasıl olur da gamsızca en verimli yaşlarımızı ve yıllarımızı anlamsız işlere harcayabiliyoruz?
Eskilerin edep ve hayâ ettiği her şeyin şu an basit detaylar haline geldiği hatta sevgilim olmadı utanmalı mıyım sorularının akıllarda dolaştığı, giyimin bile tamamen değiştiği bir dönemdeyiz.
Bu zamanda savrulduğunu hisseden var mı, yoksa bu zamana ait hissedemeyen bir ben mi varım?
#uyanış vakti

Fotoğrafçı: Alina Postolache
Sanırım fazlaca yoruldum bu yetişkinlerin dünyasından
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar