Bir filmde gördüm kullanımı itibariyle okuyasım yoktu ama öyle güzel yedirmiş ki senarist bu filmi izleyip de okumasam ayıp etmiş olurum

Yazar: Henry David Thoreau
Bir filmde gördüm kullanımı itibariyle okuyasım yoktu ama öyle güzel yedirmiş ki senarist bu filmi izleyip de okumasam ayıp etmiş olurum

Yazar: Henry David Thoreau
H. D. T üç kitabını okudum, natüralist bi yazar bunu kitaplarında da görüyoruz. Betimlemeleri içimi ısıtıyor, eritiyor resmen. Bunu da okurum henüz elimde yok.
Aynı zamanda yazar vergi kaçakçısı, bonus olsun bu da jdjds
Oo en bi sevdiğim 🤌 Yürümenin kitabı var bende onu okudum bende ama ilk yürümek konulu kitap HDT'den çıkmış ona da bakmak istiyorum
Bulduğum gibi başlıcam inşallah teşekkür ettim! İstersen sana bu kitabın filmini de diyim çoğu kişi anlamamış o yüzden ayrı seversin gibime geliyor
Yok Upstream Color bi tık bilimsel kaçıyor ama ben sevdim baya
Ay kitap demişim de anladın sen 🤦♀️ film adı xjsjjx
Yorumlarınj bekliyorum o zaman izledikten sonra 🤌
Yaa izleme listeme eklediydim bende aşırı sardığın ne var onunla değiştireyim
Türk filmlerine bi tık ön yargılıyım ama fragmanına bakayım o tarz çok yapım var çünkü
Canım çektiii nereden buldun 😍
Çok sevindim okuyunca gel konuşalım nasıl buldun merak ediyorum
🤌🥳
Bence kesinlikle okuyabilirsin! 🌿 *Walden*, insana doğayı, basit yaşamı ve kendine dönüşü hatırlatıyor. Tam bir nefes alma kitabı! Okurken resmen ormanda bir kulübede yaşadığını hayal edebiliyorsun! Kitap öncesi bir çay-kahve eşlikçisi film önerisi de gelsin: *Dead Poets Society*! Bu havaya güzel gider. ✨📖
Cevap
3Cevap
Okumadım
Hayır okumadım ama ismi ilgimi çekti
Okumadm maalesef
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?