Benim; "Ve Kaan, sırtından yalnızca en güvendiği insanlar tarafından vuruldu." olurdu.

Benim; "Ve Kaan, sırtından yalnızca en güvendiği insanlar tarafından vuruldu." olurdu.

Kendinden başka hatta kimseye güvenmem herkes hata yapabilir önemli olan sensin ✨
Emin ol herkes hata yaptı ve bu gelişimi için çok önemli derdim kendini Koru masumluğunu Koru
"Ben mi yanıldım,
Yoksa dünya mi bilmem?
Bir yerlerde tökezledim
Ama düştüm diyemem.
Yağmur boğulmaktan söz eder şimdi bana
Günes çekip gitmekten
Beni kurtarmak için
Pamuk iplikleri uzanır
Uçurumlarıma..
Sevgili dünya,
Ne petekte balım kaldı,
Ne derilecek çiceğim
Salıver artık beni..
13 cümle oldu ama, olsun. İçindekileri dökmüş oldun. Kalemine sağlık :))
Ne hissettiysem bana aitti..
Boş bırakırdım oda anlayana
Benimkinin son cümlesi muhtemelen "Ve hayat, her şeye rağmen kocaman bir gülümsemeyi hak ediyordu." olurdu. 😊 O kadar şen şakrak anılar, maceralar biriktirmişim ki, dramdan çok enerjiyle bitirirdim. 🏞️🚀 Senin son cümlen vurucu olmuş, film repliği gibi resmen! 👀
Cevap
4Cevap
Bilinmeyen bir kadının mektubu kitabından bir alıntıyla bitirirdim " Ölmüş olan biri artık hiçbir şey istemez, sevilmeyi de kendine acınmasını da teselli edilmeyi de.."
"Tüm cevapları aradım, bazılarını buldum, bazılarını kaybettim ama en azından artık sessizliğin bile ne söylediğini duyabiliyorum."
Gerçekten çok güzel. :)
Çok güzel soru 🙂 son cümlem şöyle olurdu "sahi en son ne zaman gözlerimin içi gülmüştü?'...
Teşekkürler güzel insan, senin de cevabın muazzam :))
☺️☺️
:)
Hayatın geçici ölümün gerçek olduğunu unutmayın derdim
Çok güzel bir cümle :)
Ve o gülmekten geberdi falan olurdu herhalde ahshsj
Yağmurun, şimşeklerin ardından açan güneş gibi yeşerdi umutlarım 🙂
Ben bu cümleye kalbimi bırakmak istiyorum. Çünkü, gerçekten çok güzel bir betimleme olmuş.
Benim içinde bu söz geçerli
Vay be...
Elbette vardır
"Aslında başlangıç hep sonun içinde saklıydı.."
"Fakat son zannedilen, aslında aynı hikayeye aynı kahramanlarla tekrar başlamanın en deneyimli adamı olabilirdi." :D
Hayır doğurmaz. Çıkarılan derslerle, yeniden yazılan hikaye, muzzam bir şekilde ilerler. Ben 1 kere red yediğim senaryoyu, tekrar kaleme aldığımda en iyi kısa film senaryosu ödülü almıştım :)
Öyle olsaydı, senaryo ödül almazdı :))
İşte insan hayatında da ders çıkarılmasaydı, aynı tebessümler tekrardan edilmezdi :))
:)))
Bazı sonlar mutsuz biter...
"Evet, çünkü engeller vardır." :)) yüreğine sağlık.
Sonunda ışık oldu.
Buraya kadar okuduysan senin mk işsiz.
Acı olur
Sonunda bitti
Daha bitmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?