Özellikle semavi dinlerdeki tanrı tamamen üç kağıtcı bir özgür irade diyip bir bu dünyadaki işlere müdahale eden bir varlık daha fazla söylemek istemiyorum bazı din mensubu kişiler alınabilir en iyisi bu konuyu tarafsızca tartışalım

Özellikle semavi dinlerdeki tanrı tamamen üç kağıtcı bir özgür irade diyip bir bu dünyadaki işlere müdahale eden bir varlık daha fazla söylemek istemiyorum bazı din mensubu kişiler alınabilir en iyisi bu konuyu tarafsızca tartışalım

Tarafsız tartışma diyorsun da ama inanç tarafsızlıktan uzak bir şey. Herkesin kendi gerçeği, kendi yolu. Kimse tabii ki kimseye bir şey dayatamaz ama kimse de kimsenin kutsalına ve inancına aşağılamaya hakkı yok.
İyide nerede aşağıladım ve tabiki tartışma olacak kardeşim üzülen insanlar olacak, üzülen adam zaten kavgaya girmez
Cevap
5Cevap
Evrenin, doğanin, tüm canlıların mucizevi bir şekilde sistem içerisinde yaşaması, tüm bu şahane sanatlar elbette Yaratıcısız olamaz. Allah var
Ama onuda yaratan harika bir varlık olmalı o zaman zira bu kadar mükemmel bir varlığıda yaratan biri olmalı o mantıkla
🌟🌟🤔💯🆙
Dinler benden uzak olsun hayat zamanımı böyle konuları konuşarak geçiremem.
Hiçbir dine inanmıyorum
İnsanlar yarattı bu dinleri
gece gece niye hepiniz dinlere taktınız
Başka kim takmış ki?
Hadi inşallah eheh
Çok din var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?