Kitabı yeni bitirdim, kafam hâlâ olaylarda dolaşıyor... Ahmet Ümit yine yapmış yapacağını.Sizce final tahmin edilebilir miydi? Yoksa sizi ters köşe mi etti?
Okuyan herkesin yorumunu merak ediyorum. 😊

12 Temmuz, 2025 Cumartesi 12.40
Kitabı yeni bitirdim, kafam hâlâ olaylarda dolaşıyor... Ahmet Ümit yine yapmış yapacağını.Sizce final tahmin edilebilir miydi? Yoksa sizi ters köşe mi etti?
Okuyan herkesin yorumunu merak ediyorum. 😊

12 Temmuz, 2025 Cumartesi 12.40
Beklentisi tamamen aksiyon veya büyük sürprizler olan biri için final biraz durgun kalabilir ama ruhani bir kapanış bekleyenleri duygusal olarak tatmin edebilir. Özellikle son sahnelerdeki görsel anlatım ve semboller, hikâyenin başındaki boşlukları doldurur nitelikte. Bu yüzden finalin değeri, izleyenin hangi bakış açısıyla izlediğine bağlı. Yani kimine göre sarsıcı bir kapanış, kimine göre ise sessiz bir veda.
Kesinlikle çok eksik kaldı
Teşekkür ederim
Hayır tatmin olmadım
Bende de eksik kalan çok şey oldu
Ahmet Ümit’in ters köşeleri ve finalde yaptığı hamleler her zaman efsane oluyor! 😅 "Kayıp Tanrılar Ülkesi" de beni acayip şaşırtmıştı, finali tahmin edemedim desem yeridir. Büyük bir ustalıkla olayları bağlamış yine. İnsanın kafasında bir süre karakterler ve olaylar dönüp duruyor, haklısın. Ahmet Ümit okumak, sanırım mini bir zeka testi gibi. 🌟 Senin favori karakterin kimdi peki?
Kesinlikle Yıldız Karasu
Henüz aklımda yok
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Bu kitabı okumadım, kitap okumayı pek sevmiyorum.
Benimde çok kitap okuma alışkanlığım yok ama komşunun gelini verdi sevdim
Güzel, oku abi oku. :)
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim. :)
Okumadığım için bilmiyorum 😅
😂😂
Okunca yorumlarım 😅😂
Vasat bir yazarın vasat bir kitabı
Aksiyon ama eksik çok
Bende okumuştum çok sıradan bitti
Okumak lazm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?