Daenerys Targaryen bunu haketmiyordu başından beri taht için en çok emek veren oydu 7. sezona kadar kadın sürekli tüylerimi diken diken ederdi. Olağan üstü bir kadın. Ama gel gör ki yüz verdiği Jon Snow onu öldürdü. Jon Snow da çok köklü bunu öğrendik. Ama bir emek söz konusu değildi. 0 dan başlayan buraya gelen bir kızı harcadılar.
Bran e gelicek olursak tahta oturabilecek biri değil bence. Bran in doğa üstü güçlerinden ötürü en fazla 'el' olabilirdi diye düşünüyorum.
8. sezon zaten berbat tüm zaman night king winter is coming diye bizi yediler. 1 bölümde koca Night King öldü e harcadılar. Birde big boss gibi Cercei yi gösterdiler. Çok saçmaydı. Gereksiz bir sezondu.
Şuraya 'dizi sevmem' ya da çok matah bir şey yapmış madalya bekliyormuş gibi 'hiç izlemedim, izlemeyen tek ben varım heralde' yazanlar, başka işiniz yok mu olm sizin? Gidin madem ilgi alanlarınıza yorum yapın.
Final çok kötüydü, benim yazdığım alternatif sonlar bile bundan çok daha fazla beğenilirdi eminim. 6. sezondan sonrası zaten senarist uydurması, kitapların devamı henüz yazılmadı. Sezon boyunca eleştirileri haklı bulmadım, çünkü GOT zaten son iki bölümde bombayı patlatırdı hep. Sondan bir önceki bölümde umutlandım ama final çöp resmen. Herşey birbirine bağlanır derken tam tersi iyice dağıldı gitti
Hiç güzel bitmedi. Khalesiyi ikna edip jon almalıydı tahtı. Birlikte yonetmelıydıler ya da jon bu kadar geride kalmamalıydı. Jon kral olmalıydı 😒😒😒😒 En etkilendiğim ve sona yakıstırdıgım tip Sansa oldu. Onun dısında herkes dagıldı. Koskoca Jon karga oldu ya. Daha ne kadar sktiriboktan bir son yazılabılır bılemıyorum😂😂
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunlar kompile sete bedava viski bizden... Deyip zıbarana kadar içirip... Daha sonra sahneyi çekmişler gibi. Çünkü bildiğin kalesi ablamız harala gürele gelin sikertiyoz bu godoşları narası atarak önüne geleni sikertmesinden ibaret sezon finalinin. Bir mucize koyarsın... Bilmem ne bir duygusal an... Bir şey ekle lan bir şey... yok... denaryer ablamızı salak üstlerine yeter demişler. Ayrıca erkek kılıklı karı da yıkıntı altında kalması ve sağ kolu kopuk dayının kurtarmak için gidip sevgilim senle ölek yeterki ölek... Demesi... Allah cezanızı versin dedirtiyor. Bu arada bizim won snow da Kukla gibi... kalesi aşağı.. kalesi padişah... kalesi bizdendir, gerisi sizdendir... Gibi godoşluklar yapması tiksindirici görüntüler içerisindeydi. Azcık Bjorn dan ders alsaydı ya... Adam öyle bir nara atıyor ki bana baltamı verin diyesim geliyor. Neyse sifon çeker gibi final çekmişler adamlar.
@ponçikmom Bende sen yorum yapınca okudum ve güldüm. Bunu ben mi yazdım dedim.7 sezonluk dizi çöp oldu. won snow, erkek kılıklı karı, götle cüce, suratına kezzap atılmak üzere dağ çıkartılmış tazı ve tabi ejerya anasını sıraya geçirip tükmüğe boğasım gelmişti.
Ben çok ❤️ GOT hep beklenmeyenle şaşırtmıştır. Final de öyle oldu. Lakin bu sezondan tek üzüntüm akgezenler savaşının çok kısa anlatılması oldu. Arya nasıl yaptı o işi hiç güzel anlatılmadı o kısım mesela... valla yıllar süren bir destandı GOT, her sezonu heyecanla izlemek, beklemek çok güzeldi. Çok özel bir işti ve yıllarca konuşulacak bir destandı. Yapan, yazan, çeken, dokunan herkesin eline sağlık 👏👏👏
Finali beklentileri karşılamadı, ejderhanın jon snowu öldürmemesi khalisinin korumasız gezmesi filan aceleye gelmiş knight kingi de aceleyle öldürdüler.
Khalesi korumasız değildi, John Snow yalnız girebildiği içindi o, bana yanlış gelmedi. Fakat ejderhanın tahtı eritmesi her ne kadar güzel metafor olsa da, John’la onu öldürmeyecek kadar güçlü bir bağı yokken ona dokunmaması bence de garipti. Gece Kralı’nın ölümü konusunda katılıyorum. Finali 6 bölüme sıkıştırmaları doğru değildi, en az 2 bölüm daha gerekiyordu hakkını vermek için.
Çook kötü bir sondu gerçekten SPOİLER YAZACAĞIM İZLEMEYENLER OKUMASIN LÜTFEN bir defa yani jon targaryen olduğunu önce herkese gizli bir talimatla yayabilirdi bir kuzgun yollatabilirdi falan veya bunu bile yapmıyorsa danyi öldürdü diye o solucan mıdır nedir sırf onun emriyle tahtın gerçek varisi zindana atıldı ne bileyim böyle olmamalıydı yaa ne hikayeler vardı dizide yarım kalan hiç birisi devam etmedi... Saçma sapan bir final bölümü yapmışlar tıpkı losta yapılan gibi how I met your mothera yapılan gibi ne bileyim sevmedim..
İğrenç bir sezon iğrenç bir bölüm ama gerçek hayattaki bir şeyi güzel anlattı bölüm ERKEKLERE GÜVEN OLMAZ SANA HEPSİ İHANET EDERLER. dany yavrum güvendi ona herşeyinle benimle ol dedi gel birlikte yönetelim dedi korkutucu bir bölümdü senaryoyuu kim yazıyorsa Allah belasını versin net.
@Martinaa_ anlaya anlaya bunu mu anladın diziden 😂 jon öldürmese dany onu öldürücekti. Arya dedi çünkü onda bir katilin bakışları var diye. Yanlız böyle bir sezon diziyi ihanet
@EskiMurrfy61 Sezon başlı başına kötüydü bu kadın yinede ölmeyi hakketmiyordu bu şekilde bu psikolojide olmayı Jon bir önceki bölümde danye seni seviyorum demişti ama dany bile ne kadar sahte olduğunu anlamıştı o yüzden geri çekilmişti suratına bakıp... Sansa kaşarınıda yaksaydı gaza gelip diyordum bende içimden
Jon’un daha iyisini hak ettiğini ve insanlığı kurtardığını düşünüyorum. Ona yapılan büyük haksızlıktı bence ama yine de o gerçek kuzeye gitmekte buldu yolunu. Sansa’nın geldiği yer kesinlikle hakkıydı, dizi başından beri kraliçeliği en iyi taşıyan kişi o oldu bence. Fena değildi son.
Bu arada Daenerys dizideki en ihtişamlı karakterdi ama içinde manyak bir tarafı olduğunu hep biliyorduk, insanların görüp görebileceği en kötü kraliçe olurdu. Ölmesine çok sevindim bu yüzden, dizinin en iyi yanı buydu.
Özensiz bir sezon heyecansız bir bitiş bastan savma bir final... bildiğimiz got bu değildi jon u iyice paspas ettiler dany çok saçma öldü en kötü gereksiz ölüm cerseinindi taht brane kaldı evet kimse tahmin edemezdi ama hiç kimsenin istediği bu değildi demir taht yandı kül oldu herkes öldü sam salağı hala yaşıyo nerde heyecan nerde çarpıcılık?
Ben bu diziyi hiç izlemedim ilgimi çeken bir dizi değil ama finali izleyen herkes pişman olduğunu yazıyor ne bekliyorlarmış yabanci diziler hep böyle çok güzel bir başlangıç yaparlar diziyi güzel devam ettirirler final bölümü mü ise berbat yaparlar bunun çok örneği var lost pretty little liars gibi diziler bunun en büyük örneğidir
dizi full time seks vardi kim kime dum duma misali veren verene berbat bir dizi anlayisi var spartacus bile o kadar seks olmasina ragmen en azindan film etkileyici gorsel efektler cok iyi dovusler gercekci
Beğenmedim. Dany karakterinin içine ettiler bran ne ayakta kraloldu gereksiz oturdu ikisezon boyunca. Sansa yılan görünce çıktı. Dany kimseye yaranamadı.
Hype yüksek olunca dizi de yüksekten düştü. Yani olmadı. İzlemedim ama izleyeceğim ve yazarın yazmadığı sezonun ne kadar kötü olduğunu ben de göreceğim :D
Herkes giib ben de beğenmedim. Evet GOT'u hayatımıza sokan bir şirket bunu daha iyi çekebilirdi diye düşünüyorum lakin zaten tüm dünyada finaller hep böyle abuk subuk geçiyor.
İlk 4 5 sezonu izle sonrada 8. Sezonu birdaha izle anlarsın ne demek istediğmi, dizi kış geliyor geliyor dedi, 1 saat bile sürmedi kış, dizi akgezdnler geliyor diye başladı, KL ye genelev lazım diye bitti.
@wish1997 türk dizilerden daha iyi. Ben, zaten o kadar nadir kendime izlemeye atarim ki bana bu çöplükten zarar gelmez. Aslında bizim özeti bu dizi: seks, bencilik, insanları öldürme hissiyatı
@wish1997 sen nasil bir sonu isterdin? Happy end mı? 5. bolumde Khaleesi vahşileşiyor, bende kabul etmedim ama hak da verdim başka türlü Cersei hayata kalırdı inanılmaz dayanıklı bir kadın
8 yıldır kış geliyor dediler, en büyük tehdit White walkerkar dediler, kış 1 saat sürdü, Night King ise, aptal bacaksız birine ucuz bir numaraya öldü, Tyrion bu sezonda aptala döndü, Yüzyılın aptalı Sansa bu sezon Cercei gibi hamleler yaptı, Bran ben 3 gözlü kuzgunum Winterfell alamam dedi Kral olma teklifi gelince ben niçin bekliyom zannediyonuz dedi, Jon snow sırf grey worm istemedi diye sürgüne gitti, grey warm kim ya, cercei ile jaime nin o sahnese ölmesi aptalca, Sansa Kuzeyin bağımsızlığını istedi Bran verdi, diğerlerinin krallıkları patlıcan mı kimse itiraz etmedi hele Demir adalar bile, tyrion jon kral olmalı serken bir anda fikrini değiştiirp Bran olsun dedi, grey warm madem Jon esir diye onu istemedi nesen tyrion yn teklifini kabul etti o da esirdi
Jaime ben halkı hiç umurdamadım ki dedi halbuki halk için kingslayer lakabını almıştı, arkadından yıllarca onursuz adam dendi halbuki halk için yapmıştı, Dany nin delirmesinin altını dolduramadılar, dottaklar 3. Bölümde öldü nedense son bölümde baya dotrak vardı aynı sekilde lekesizlerde öyle
Tyrion, Bran, Bronn, Jaime, Dany , Kon bu kadar karakterin gelişimlerini çöpe attılar, söylesene bana Jon she is my queen repliğinden başka ne söyledi bu sezon
Link ten okurasaniz genel anlamda herkesin ne düşündugu çok iyi anlatılmış..8 sene efsane karakterler yarat ve bir bölumde dizinin en uyuz karakterine tahtı bahşet ve diğerlerini çöpe at... bran karakteri için kullanilan tanımı aktarıyorum yukarıdaki makaleden "What has been the ultimate point of Bran other than to sit there, milky-eyed, and creep us out /get on our nerves?" Bizim sinirimizi tepemize çıkaran, bos bakışli bran in orada oturmasının ne gibi bir sonucu oldu ki?
En İyi Cevaplar