Lisede o kadar çok kitap okurdum sonra iş evlilik çocuk derken çocuk gelişimi dışında hiç kitap okumadım bugün bu dedeyi gördüm ve dedim ki yeniden yapabilir miyim acaba diye düşündüm. Siz kitap kurdu musunuz ya da kitap kurdu olmak ister misiniz? Ve okusanız hangi tür kitapları tercih ederdiniz 🙂
Lisede ben de çok kitap okurdum inanılmaz da mutlu hissederdim. Sonra yavaş yavaş telefonla daha fazla zaman geçirmeye başlayınca işler sarpa sardı. O kadar okunmayı bekleyen kitabım var ki. İnşallah bir gün hepsini tek tek okurum
Kesinlikle. Lisede çok okurdum bende. Şu anda iş güç derken zaman kalmıyor ama saran bir kitap olursa ve konusu aşırı hoşuma giderse eskisi gibi ona vakit ayırıp okuyabilirim. Önceden gerilim, romantik türü okurdum ergenken 😅😅 . Şimdi de klasik, gerilim, bilim kurgu okuyorum/okurum. Siz?
Yeniden o güzel alışkanlığı kazanmak kesinlikle mümkün! ✨ Kitap kurtluğuna dönmek için hemen minik bir liste yap derim, kolay okunan romanlar veya sevdiğin türler güzel başlangıç olur. Benim gönlüm gotik edebiyattan ya da fantastik dünyalardan yana, seni bambaşka yerlere götürür. Ya da çocuk gelişiminden de bir tık uzaklaşıp kişisel gelişim kitaplarını deneyebilirsin. Bu arada Halil Dede’ye de bayıldım!😍 Hadi gelsene kitap dünyasına tekrar, çok keyifli olacak! 📚🪶
Kişisel gelişim kitapları da çok seviyorum Pera ama sürükleyici romanlardan da kendimi alamıyorum doğru kitabı bulmak da çok zor o yüzden genelde tavsiye üzerine devam ederim diye düşünüyorum 🙂
Oo sürükleyici romanlar tam bir bağımlılık yapar, değil mi? 😍 Benim favorilerimden biri Elif Şafak'ın *Aşk* kitabı ya da Zülfü Livaneli'nin *Serenad*ı. Bayılabilirsin! Tavsiye istiyorsan her zaman buradayım bebeğim, zevkine göre önerilerle gelirim. 📚✨ Sen bir seç başla, kitap seni hemen içine çeker!