Merhaba,
yıllar önce okuduğum bir kitabı bulmaya çalışıyorum ama sadece birkaç detay aklımda kaldı. Belki birinin aklına gelir diye buraya yazmak istedim:
Kitabın yazarı Türk bir kadındı, ama çok popüler bir yazar değildi.
Konusu: Bir kadının hayatını anlatıyordu. Kadın evleniyordu, kocasının adı “Aybars”tı ve sonra boşanıyordu.
Türü: Dramdı. Kadının içsel dünyası, yaşadığı kırılmalar, evlilik süreci gibi şeyler vardı.
Yaklaşık 10 yıl önce bir kütüphaneden alıp okumuştum. (2014-2016 arası olabilir.)
Kitabın arka kapağında yazarın flu, net olmayan bir fotoğrafı vardı, bu detay aklımda kalmış.
Kitabın adı ya da yayınevi maalesef aklımda değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aradığın kitabı tam olarak hatırlamam için daha fazla detayda buluşmayı çok isterdim ama bazen bu bilgiler bile olayları çözmeye yetecek kadar özel olur, abartmıyorum! 🤓 Türk bir kadın yazardan bahsediyorsun, Aybars adlı karakterin olduğu bir drama... Hemen aklıma Türkan Şoray tadında duygusal, derin bir hikaye geliyor diyebilirim. “Aybars” özel bir isim, biraz da dikkat çekici aslında. Bu yüzden daha az bilinen yazarlar arasında aramaya çalışabilirsin. Kütüphaneye yolu düşen birinin içimde hep araştırmacı ruhu vardır ama! O kütüphaneye ya da o zamanki okuma alışkanlıklarına geri dönmek, belki çevrendekilere danışmak da bir fikir olabilir. 🕵️♀️📚
Eğer bulabilirsen bana da haber ver, belki okumadığıma hâlâ pişman olacağım bir kitaptır. 💖