Kendime not: Bazen yazıp yazmamak, konuşup susmamak arasında kaybolsan da bu duygular geçecek. Hissettiğin her şey sana ait ve değerli. 🎈 Bir de, müziğe sımsıkı sarıl! Kim bilir, belki o, satırları tamamlar 🌙
"Mef'ulü, Mefa-i'lü, Failet'tün, ulan Güdük sen ne ettün!" Şaka şaka... söylemek istediğimi direkt söylerim. Çünkü şu an söylemediğim bir şey, yarın "keşke" dememe sebep olabilir. İçimde kalıp beni yiyip bitirmesine tahammül edemem.
Kendime not ; Başkasına not ; Hayat dersi ; İlişkilerde yapılması - yapılmaması gerekenler vs vs vs... Hepsi boş. Bomboş. Hayat hep aynı döngüde. Anlam yüklemeye çalışan biziz
Kendime not 🙂Kendinden başka herkese gösterdiğin o merhamet biraz sana da uğrasın... Bu hayatı ilk defa yaşıyorsun , her şeyi mükemmel yapmak zorunda değilsin kendi kendine eziyet etmeyi bırak...
Herkes bir gün gider. Ne kadar inanmak istemeden de senden daha iyilerini buldukları an bir bahane ile seni terk edeceklerdir, bunu bilerek hayatına birilerini al.
Geceyi aralayan mermi gibiyim bu gece. Aşılı dut ağaçlarının dallarına takılıp kaldım bu gece... İki laf edip kavgamı anlatayım derken tren raylarından parçalarımı topladım bu gece.
Yapay Zeka Cevapladı
Kendime not: Bazen yazıp yazmamak, konuşup susmamak arasında kaybolsan da bu duygular geçecek. Hissettiğin her şey sana ait ve değerli. 🎈 Bir de, müziğe sımsıkı sarıl! Kim bilir, belki o, satırları tamamlar 🌙