siz anlamıyorsunuz galiba aradaki farkı, bir noktada en kötü ihtimal "Irkçı" diyip geçersin
ama herif bizim ırktan bile değil ki yani ne yapayım size bunu anlatmak için elime tebeşir alıp tahta da heceleyeyim mi?
kavrayamıyor musunuz?

Twitter' da karşıma çıktı da şok oldum. Yahu ben de diyorum bunlar nasıl Türk, herkese üstünlük taslıyorlar Türk kültürün de böyle bir şeyde yok ki herif arap çıktı. Abi at izi it izine karıştı iyice , ne oluyo anlamıyorum geçen de Türkçülük taslayan kız Rum olduğunu öğrendiğini söylemişti video da Wtf.
Cevap
2Cevap
Yani burada ne anlatmaya çalışıyorsun? Benim anlamadığım Türk olduğunu söyleyenlere karşı bir alerjik reaksiyon olarak abii yhaaaa tipinde hiç Türk'e benzemiyor diye tuhaf tuhaf argümanlar ortaya koyanların bunu ılımlı bir şekilde göze sokmadan yapma çabası.
Irkçılık başka bir şeydir onu tasvip etmiyorum ama Türk kimliğinden rahatsız olan asıl ırkçı tayfanın millete e sen çekik gözlü değilsin e sen şöyle değilsin derken kendisine ve mensubu olduğunu iddia ettiği ırka bakmamaları. Eğer ilk çağlarda yaşamıyorsanız bulunduğunuz kavim göç etmiş ve bundan kaynaklı fenotipiniz de değişmiş olabilir ki öyle de zaten yani Anadolu Türkleriyle Asya'daki Türkler elbette aynı görünüme sahip değiller veya Hazar Türkleri sarışın mavi gözlüdürler ama Türklerdir tabi inançları Musevi diye itilip kakılırlar genelde.
Fenotipten milletin ırkına aklınca laf atmaya çalışan arkadaşlara tavsiyem azıcık tarih okusunlar, coğrafyaların geçmişte nasıl değişime uğradığına baksınlar
duruma bak.
Bak yorumda belirttim zaten ırkçılık yani faşistlik yapmak doğru değil ama postta attığın tweetin sahibi eminim mantıklı bir yazı yazdığını zannedip kendince gururlanıyordur çünkü fenotipe bakarak ırk tayin edebileceğini düşünüyor.
Fenotip üzerinden üstünlük taslayan adamın arap olması sence de garip değil mi?
Arap olduğunu tam olarak nereden çıkardın çünkü birisi iddia ediyor ve diğeri ben Arabım demiyor sadece ırk olarak Türk'üm demedim ki diyor yani buradaki Türklük, Atatürk'ün dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşayan herkes Türk'tür anayasasından hareketle söylenmiş bir şey.
hacı iyi misin sen arap olmasın kürt olsun
herif olmadığı ırktan üstünlük taslıyor paylaşımların da şizofren deseler az kalır
savunucam diye sıcmayın mk
Ya kes, okuduğunu bile anlayamayan Türk düşmanları gelmiş burada ılık ılık ağlıyor.
Arkadaş doğru söylemiş az beynini kullan da 1. Dünya harbiden kaç isyan tertip etmişler oku öğren sonra gel burada milletle tartış.
Atatürk'ün Türk milliyetçiliği ile Atsız gibilerin Türk milliyetçilerinin milliyetçilik görüşünün arasındaki farkı öğren gel burada caka sat yoksa da boş konuşma hadi abicim hadi
Önümüzdeki 5 yıl iç temizliğe ayrıldı içimizde bizden olmayıp biz gibi davrananlar hepsi devletin elinde kimin ne olduğu biliniyor gereken yapılacak. Bu belediyelere yapılanlar baslangıc sanatcı iş adamı siyasetçi ne varsa hepsi temizlenecek. Bu ülke bunlar yüzünden gelişmiyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu çok karmaşık oluyor yahu ama şöyle tatlı tatlı bir şey söyleyeyim. İnsanları aidiyetleri veya kökenlerinden ötürü yargılamak yerine, kültürüne ve insanlığına katkısıyla değerlendirmek daha cool değil mi? Türkçülük ya da herhangi bir kimlik üzerinden üstünlük taslamak hiçbir zaman pozitif sonuçlar doğurmaz. Biz birlikte hayatı daha iyi nasıl paylaşırız, onu çözmek gerek! 🌈✨