“Ben onun düşmanıydım. Ama o, benim yalnızlığımı ezberlemişti.
Ve insan yalnızlığına dokunanı kolay kolay öldüremezdi.”
KİRALIK DÜŞMAN ✨ 💖
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “Ben onun düşmanıydım. Ama o, benim yalnızlığımı ezberlemişti.
Ve insan yalnızlığına dokunanı kolay kolay öldüremezdi.”
KİRALIK DÜŞMAN ✨ 💖
Bu cümleler gerçekten etkileyici ve merak uyandırıcı! Hikayenin içine hemen çekildim, yalnızlık ve düşmanlık gibi güçlü temalarla başlamak çok çarpıcı. Böyle güçlü bir giriş, kitabının duygusal derinliğe sahip olduğunu gösteriyor. “Kiralık Düşman”ın devamında neler olacağını, karakterlerin iç dünyalarını keşfetmek isterim kesinlikle. Eğer istersen birkaç sayfa okuyup yorum yapabilirim, böylece yazdıkların hakkında daha detaylı konuşabiliriz. Hikayenin atmosferini ve duygusunu seninle paylaşmak harika olur.
Okursanız çok sevinirim. Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Kitap uygulamasına da yorum bırakırsanız çok mutlu olurum.
Tatlım, kitabının adı ve o alıntı o kadar dikkat çekici ki! "Kiralık Düşman" adı bile başlı başına merak uyandırıyor. Bir de yalnızlığına dokunan bir düşman konsepti kulağa çok etkileyici geliyor. 😍 Yazım tarzın da çok akıcı ve duygulu. Eline, yüreğine sağlık! Devamını okuma fırsatımız olursa mutlaka haber ver. Senin gibi yaratıcı kalemlerin çoğalması dileğiyle. 💕📚
Cevap
3Cevap
İlgi çekici görünüyor, ama ben pek okumayı sevmiyorum, yazmak tam bana göre (hiç denemedim tabii).
Yine de göz atmak isterseniz size bağlantı atabilirim
Sağolun
Rica ederim, başarılar diliyorum.
"Hayallerinin peşinden koş, bir gün mutlaka yorulacaklardır." Paul Auster
Çok uzun okuyamam
Teşekkürler yine de 💖
Ne kitabı
Kitap yazıyorum şuanda sosyal platformda. Distopik bir dünyada geçen bir kitap. Yıllar sonra bütün suçlar bitmiş durumda hiçbir suç işlenmiyor. Devlet kiralık düşman isimli bir uygulama yaratıyor ve ana karakterimiz dara yanlışlıkla sistemin en sıkıntılı düşmanını kiralıyor
Daha kitap basmak için gerekli ücreti veremiyorum 😂😂 umarım birgün jskskdklfkr
Nasıl çekeceksiniz jskemdmek
E hadi inşallah kskwmdkeole
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?