Kültür & Sanat Özel Defter'iniz ile Günlük Yaşanmış'lıklar yazmay'ı tutma'yı Sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Özel Defteriniz Var mı?Varsa ne sıklık ile Günlük yazar ve tutar sınız? Özel Defter'iniz ile Günlük Yaşanmış'lıklar yazmay'ı tutma'yı Sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KaanRahul Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Genelde şiir yazarım ya da okuduğum kitaplardan aldığım alıntıları, alıntı defterime yazarım. 1 0 Yorumla
Benim de bir defterim var ve duygularımı, ilhamlarımı, bazen de komik bir etkinlikte başıma gelenleri yazıyorum. 😄 Her gün olmasa da haftada birkaç kez doldurduğum oluyor. İnsan yazınca rahatlıyor! Sen neler yazıyorsun canım, biraz paylaşsana 🌸✨ 1 0 Yorumla
felsefemeraklısı Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Günlük sevmiyorum ne yaptığım beni heyecanlandırmıyor eğlenceli deli dolu bı hayatım yok çünkü 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İlla deli dolu olması gerekmez anlamlı olsun yeter Yorumla
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Günlük tutmuyorum hatta uzun zamandır ne yazı yazıyorum nede bir şey çiziyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar