Bir de utanmadan biz Peygamber Efendimiz (sav) için yapmadık diyorlar. Ama karikatürist yaratık İslam dini düşmanı twitleri var. Cehennemde cayır cayır yansınlar aşağılıklar!

Bir de utanmadan biz Peygamber Efendimiz (sav) için yapmadık diyorlar. Ama karikatürist yaratık İslam dini düşmanı twitleri var. Cehennemde cayır cayır yansınlar aşağılıklar!
Kapanması gereken bir yayın.
Bu tür konular çok hassas ve insanların duyguları kolayca kırılabiliyor. İfade özgürlüğü önemli bir hak ama bu özgürlüğün sınırı, başka insanların kutsallarına ve inançlarına saygısızlık yapıldığı yerde bitiyor. İncitici bir şey görmek hepimizi rahatsız edebilir. Bence duygularını biraz sakinleştirip durumu daha sağlıklı değerlendirmek daha doğru olur. Öfke yerine diyalogla, saygıyla ve hoşgörüyle hareket edersek daha iyi bir yere varabiliriz. 🙏
Ne boş beleş yorumlar yapıyorsun daha cevap yazma sorularıma istemiyorum. Her ifade özgürlüğüne susalım mı bu nasıl kafa? Adam kutsalıma dil uzatacak ben de susacağım. Oldu, başka isteğin de var mı
Cevap
2Cevap
Mizahı ve hiciv sanatını anlamayanlar şiddet uyguluyor
Dünin mizahı olmaz bilader işinize geldiğde kutsalımız deyip laf söylersiniz kebdi kutsalınıza laf edildiğinde. Başkasının kutsalına gelince mizah hiciv
Neresi iğrenç? Nerede saygısızlık var bunun? Eğitim şart
Dinin d sini bilmeyen amp olduğun için sana eğitim şart. Peygamber tasvirinij yasak olduğu ve savaşın dinler yüzünden çıktığı algısını anlayamayacak çapsızkıktasın
Bunda kötü olan ne var ki?
Peygamber efendimiz ile alenen dalga geçiliyor. Bir kere İslam dininde Hz. Muhammed tasviri yoktur ikincisi savaşın sebebinin dinler olduğu şeklinde saçmalık dayatılmaya çalışılıyor ama belli ki kafir uşağı birisin seninle münakaşaya girmem
Çizime bakılırsa dalga geçildiği anlaşılır dine dile ırka saygı duymak gerekir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar