Dogustan. "Leonardo. Do. Vinci" gibi. Resim yetenegi. olur mu?

Ben. Resim cizmekten. Nefret Eden biriyim. Komsumdaydim torunu boyalarla resim ciziyordu " Amca. bana. At resim cizer misin"? dedi. bende cocugun anlayacagi sekilde yok canim Ben resim cizmeyi hic sevmiyorum" dedim. O sirada. Mutfaktan bulunan dedesi bagirdi " ciz kirma. Cocugun kalbini!" dedi Bende uzatmadim ver firca ve. boyalari dedim. O andan itibaren sok yasadim. iki. Dakika icinde. Harika resim cizdim ve golge olan yerlerin rengini boyalari karistirarak. Buldum ( nasil buldum bilmiyorum. Ama ne yapacagimi bilerek karistirip istedigim rengi buluyordum? Buyuk bir. Sok? ve Ben resim yapmayi sevmiyorum hic elime resim yapmak icin elime ne kalem ve firca aldim sonucta. Yanimdaki cocuk ilk olarak sevimli bir saskinlik yasadi ve dedesine seslendi ne Kadar. Harika bir. Resim cizdigimi soyledi dedesi oylesine inanmayan bakislarla yanimiza geldi ve. Sok? " bunu sen mi yaptin? Tum renkleri golgelendirmeler mukemmel? 3-D goruntuyu nasil yakaladin? ve. ona gore uzaklik yakinlik ve golgelendirmeyi. harika yapmissin? Bende sasirdim su an daha yeni olarak dogustan resim yetenegimin oldugunu ogrenmis bulunmaktayim? Hayret? Tamam bir ise yaramaz. ama eve gelince istedigimi Tum derinlikleriyle birlikte cok emin olarak iki dakikada. Harika resim ciziyorum? Sasirdim elim sanki kendiliginden calisiyor. beynim genel Fikri verince ellerim cok cabuk emin bir sekilde sonuca gidiyor? Kendimi boyalarla test ettim mesela yesile ihtiyacim var hic dusunmeden mavi ve sari rengi karistiriyorum eger golge bolumuyse biraz siyahida hic dusunmeden emin olarak yapiyorum. Simdi. Kocaman. Veee!!! ( O cocugun babasi ogretmen benim yaptigim resim uzerine konustuk resimle ilgili Sanat okuluna gitmedigimi ve. Hic resim cizmeyi sevmedigimi ogrendi ve bana " sende. Dogustan resim yetenegi var. Hic sevmesen Verde hic cizmesende kendinden gelisir" dedi ve benim mukemmel heykel de yapacagimi soyledi ve tanidiginin heykel ile ilgili Tum malzeme ve aletlerinin oldugunu soyledi?( Buda yasadigim ayri konu heykeli uc boyut olarak dusunuyorum ve. Onlarin yillarca ogrenmek icin kullandiklari aletleri inanilmaz ustalikla kullanip. cok guzel heykeli en cabuk surede harika olarak yapiyorum. ( Buda ikinci Sok?) Bu konuyu actim. Resim ve. Heykelden Nefret Eden biriyim ama bir anda supriz ellerim kendinden cok emin bir. Ustalikla. Resimde heykelde yapiyor? Bunu yillar sonra. bir supriz olarak ogrenmis bulunmaktayim. Cok sasirdim?

Güncellemeler
1 yıl
Yas. Atmisi gecti. Bunca. Yildir. Resimle. Hi bir ilgim olmadi. Sansa bir. Cocugun kalbini kirmayayim diye. onun istedigi. Resmi. Cizdim ve. Renklendirdim. Oda, Ne? Ellerim. Aninda. Uc boyutlu. gercek degerlerde resmi ciziyor iki. Dakikada? Ve. Ozel. renkleri. ellerim karistirarak aninda buluyor. bir. Anda. Renkli. Harika resim bitti🙂. Su an saskinim bu yastan sonra hic bir ise yaramaz sadece. guzel bir. hobi olur benim icin ellerimi seyrederim artik
Dogustan. "Leonardo. Do. Vinci" gibi. Resim yetenegi. olur mu?