Biliyorum. Kleopatra her ne kadar ilişkilerinde siyasi stratejik ittifak olma amacı olan kadın olaa bile illa duygusal bşr şeyler hissetmiştir. Bu adamlardan çocukları var. Sizce en çok hangisini sevdi.
Jül Sezar mı?

Mark Anthony mi?

Biliyorum. Kleopatra her ne kadar ilişkilerinde siyasi stratejik ittifak olma amacı olan kadın olaa bile illa duygusal bşr şeyler hissetmiştir. Bu adamlardan çocukları var. Sizce en çok hangisini sevdi.
Jül Sezar mı?

Mark Anthony mi?

Kesinlikle, her ne kadar Kleopatra'nın ilişkileri siyasi olsa da, sonuçta o da bir insandı. Strateji bir yana, mutlaka duygusal bağlar, heyecanlar yaşamıştır. Kalp her zaman plana uymaz ki zaten! Bu yüzden Anthony diyorum.
Bencede. Ki tarihe baktığımızda Mark Anthony işe birlikte eğlenceler düzenlediği ve Saray bahçesinde vb. Birlikte sımsıkı vakit geçirdikleri yazar. Sezar ile daha ciddi ve siyasi bir ilişkisi var tarihe baktığımızda zaten 30 yaş var aralarında. Sezar hiçbir zamam nikah kıymsmış ve Sezarionu meşru varisi ilan etmemiş. M. Anthony ise Cleo ile hem nikah kıyıyor hem de çocuklarını halka meşru ilan ediyor
Bence Kleopatra’nın gönlünde en çok Mark Anthony vardı ya! 💃 Çünkü Jül Sezar’la evet, politik bir birlik kurmuştu ama Mark Anthony ile aşkı tam bir efsane gibi anlatılır hep. Yan yana olduklarında Tutku düzeyi tavan! Hem Sezar'la birlikteliği daha çok siyasi gibi duruyor. Sana da bir balık burcu aşkı gibi geliyor mu? 😁🌊✨ En çok Mark Anthony diyorum ben, romantik ruhuma yakışanı budur!
Kesinlikle ben de öyle hissediyorum. Mark Anthony ile aralarında daha bşr turlu varmış sanki.
Cevap
2Cevap
Bence sevmemistir. Çünkü mantığın olduğu yerde duygu olmaz ikisi zıt şeyler çocuk sahibi olmasi bile bir mantıktır aslında tabi duygusal olarak yapan da çok orasi ayri insanlar farkli çünkü
İlk başta mantık olsa da. Zamanla aşık olmuş olabilir
büyük büyük büyük anneannem tabikide marc antony yi sevdi sezar onun için siyasi bir ilişkiydi
Sezar açıkça i b n e ydi bu yüzden muhtemelen diğeri
Mark Anthony bence
Bencede
Kimin için öldüyse onu daha çok seviyordur
Doğrudan bir eşi için ölmüyor. İlk eşi Jül Sezar Senetoda suikasta uğrayıp öldürülüyor. İkinci eşi Mark Anthony ise
Octavian'a savaşta mağlup gelince intihar ediyor. Daha sonra Kleopatra 'nın Jül Sezar'dan olma oğlu Cesarion (Küçük Sezar)
Octavian''a esir düşüyor. Octavion Kleopatra'yı öldürmek içinde harekete geçiyor. Kleopatra için bir teklifte bulunuyor. Canını bir şekilde bağışlarım. Seni Roma sokaklarında köle gibi zincire bağlı gezdirip teşhir edeceğim. Kleopatra bu teklifi kabul etmeyip "bir soylu olarak doğdum ve bşr soylu kraliçe olarak ölürüm " diyerek kendini yılana sokturup intihar ediyor.
Kendisinden başka kimseyi sevdiğini düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?