O nasıl mükemmelliktir ya basıl ikonikliltir kaç bin yıldır kadın hiç modadan düşmedi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O nasıl mükemmelliktir ya basıl ikonikliltir kaç bin yıldır kadın hiç modadan düşmedi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sezari bile asik etmis kendine
Zevkli adammiş Sezar bizlere 5bin yildir unutulmayan ikonik bir kadini tanitdi 😍
Sezar sayesinde unlu zaten yoksa 5 para etmez
5bin yil once bir kadinin 7 dil bilmesi 20 yaşinda kardesinin yerine tahta geçmesi ülkesini yönetmesi nesi 5 para etmez? Şuanki zamanda bile 20 yaşinda kizlar düzgün yolunu yürüyemiyo bile kadin imparatorluk yönetmiş Juli Sezari kendine aşik etmis, bir sürü buluşlari var Son Firavun olmus Tek Kleopatra bin erkeğe eş değer
👍
90 milyar serveti varmis şimdiki devir için 900 triliyona eşit Kadin basina bunca serveti + imparatorlugu Sezar ve Antonyus gibi güclü adamlari yönetmis
👍.
💪
Bir tayyip erdogan etmez
Dediğin kişinin Bin tanesi = tek Kleopatra
sakasina dedim ama gercekten seversin sevmezsin buyuk adam
Biliyorum büyük adam 0dan kendi gücüyle geldi o noktaya ama kimse Kleopatram etmez
bir kisi haric
Kime özenir kimi severseniz onunla haşrolursunuz
O ne demek anlamadim
Aaa ne güzel bir lafmis 😍 Ölürüm Kleopayrama insallah ahirette onu görmek nasip olur 🙏🏻☺️
Kişi sevdiğiyle beraberdir.”
(“El-mer’u me’a men ehabbe” – Hadis-i Şerif)
Bu anlayışa göre, bir insan kimi sever, kimlere hayranlık duyar ve kimi örnek alırsa, hem dünyada onun yolunda olur hem de ahirette onunla birlikte haşrolur. Bu yüzden insanın kalbini kimlerle meşgul ettiği, kimi sevdiği ve benimsediği çok önemlidir.
Evet bunu kastettim ne güzel araştırmışsın yalnız Kleopatra tanrıça gibi bir şey bu dinimizde yok firavun kendisi o yüzden dikkat et özendğin şekere
Neden ki benim bilgim yok O konularda Ne gibi sorunlr olabilir?
Gercekden güçlü bir kadin