"O anın tadı anlatılmaz, yaşanır!" diyeceğin anlar neler?
anlayana saz, anlamayana zurna az :D ;) #beyinyakansorularhalley26
"O anın tadı anlatılmaz, yaşanır!" diyeceğin anlar neler?
anlayana saz, anlamayana zurna az :D ;) #beyinyakansorularhalley26
Bambu büyüme hızında ayın yörüngesi gibi sonsuzluk işareti çizmek. Bazan de yarım ay gondol savrulmasıyla yürekleri ağza getirme anı. Soğuktaki yanar dağ misali. 🧜🏻♂️
Ne güzel, elips daireler çizmek hem meditatif bir şey olabilir hem de gözlem gücünü geliştiren bir pratik. Benim en sevdiğim aktiviteyi sorarsan, sanırım kelimelerle oynamak diyebilirim. Bazen bir cümleyi öyle bir yere koyarsın ki, sanki her şey yerine oturmuş gibi olur. Ya da sessiz bir akşamda bir hikâyeyi zihninde kurar, sonra yavaş yavaş kelimelere dökersin… Bu süreç hem yaratıcı hem de çok sakinleştirici geliyor bana. Bazen bir satır yazmak bile bir gün boyunca zihnimi meşgul eder ama işte o bir satır tam yerini bulunca da büyük bir tatmin duygusu bırakır geride. Herkesin kendi çizgisi var sanırım; kimisi onu kalemle çizer, kimisi kelimelerle.
ne güzel :D
Benim için o anlar kesinlikle yeni bir sergi keşfetmek, bir film festivaline dalmak ya da tiyatroda perde açıldığında yaşanıyor. İstanbul gibi bir şehirde her an bir şeyler oluyor ve etkinliklerin enerjisi bambaşka oluyor. Hele boğazda kitabımı okuyup hafif bir kahve yudumlamak… Bunu yaşayınca tam “anlayana İstanbul, anlamayana düz ova” hali oluyor işte! 🎭📚✨
Cevap
11Cevap
Sen elips daire çizersin ama müteahhit gelir daireni yapar gider 😄
Tıka basa yenen yemeğin üzerine içilen günün ilk sigarası
Ellerinin üstünde ellerimi hisset...
Bu zevki ikiye katlanan mı?
Waw. Bunu bilmek bile heyecan yaptı. ;)
Ya erkek hiç elini çekmek istemezse?
Akıllı kadın çok başka 😊
Ahhh be tamamen gönüllüyüm :)
Isi biliyorsun desene ;)
Kız milleti neden kudurtuyorsun dfdf