Ben resim boyamayı ve çizmeyi çok seviyorummm ✨ Terapi gibi, ruhuma çok iyi geliyor ve inanılmaz rahatlatıyor 🎀 Buna yetenek gerekmiyor, içinizde olan her şeyi dökün 🌪️
Yaptığım eserlerin bir kısmı:
Resim yapmayı çok seviyorum. En sevdiğin hobin ne?
Resim yapabilmek büyük yetenek. Ben de isterdim bir şeyler çizebilmeyi. Bir süredir fotoğraf çekme merakım var. Gördüğüm her güzel şeyin, manzaranın resmini çekiyorum.
Valla bizim ülkede toplum olarak para kazandırmayan her şey gereksiz görülüyor onun için boşa zaman harcama derler ama sen aldırma ruhuna iyi gelen bir şeyse bırakma çok güzel eserler çıkarmışsın seni zihinsel olarak dinlendirmesi yeterli
Müzisyenim ama gerçekten son zaman anladım ki bana kitaplar daha çok ilgilendiriyorlar. Okumak, düşunmek.. Kendi şiirleri ya da düzyazıyı yazmak.. Şoyle. Ressamlığı de çok seviyorum. Güzel sanatların tam türleri.
Hepsi birbirinden güzel, bırakmayın sakın🌸 bana da resim yapmak çok iyi gelir, çocukluğumdan kalma bırakamadığım bir alışkanlık.. bir süredir yapmadığımı farkettim şu an, en yakın zmnda yine yapmam gerek..
Bende kara kalem çiziyorum bazen renkli ama gerçekten önce ruhumu rahatlatıyor sonra yaptım işten zevk alıyorum mutlu oluyorum ha birde huzurlu olmak için resim çizmeyi hiç ikmal etmem.