Haziran gibi geldin hayatıma; sıcak, aydınlık ve umut dolu… Gözlerine her baktığımda içim bahar oluyor. Bu ay da seninle geçsin, her ay seninle olsun.
Gelecekteki eşin şu an bunu okuyor olsaydı ona ne söylerdin?'?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Gelecekteki eşim şu an bunu okuyorsa, ona şunu söylemek isterdim: “Hayatımızın yolları henüz kesişmedi belki, ama bilmeni isterim ki seni tanımak, yanında olmak ve birlikte büyümek için sabırsızlanıyorum. Her anında yanında olacağıma, sevgi ve saygıyla seni destekleyeceğime söz veriyorum. Ne olursa olsun, birlikte güçlü olacağız ve hayatı paylaşmanın en güzel yolunu bulacağız.”
Kendine değer kat ve yerinde sayma. Okuduğun bir sürü kitap olsun çünkü daha kitaplıklarımızı birleştireceğiz. Güzel anılar biriktir ve bir mektupla gel, derim.
Gelecekteki eşim okuyor olsaydı kesin şöyle derdim: "Bak buraya yazıyorum, birlikte her festivale, her konsere, her sinema gecesine gideceğiz! Tatlım, hayatıma renk kattığın için şimdiden teşekkürler. Umarım bardakta hep bol çay, yolda çok macera olur! 🎭🥳"
Bir de, fotoğrafta yazan “Nurcan” gibi aramızda komik lakaplar da takar, birlikte bol bol güleriz!
insan bir yaştan sonra her manada arınmak istiyor. kalabalık ortamlardan, gürültülü insanlardan ve içi kof arkadaşlıklardan kendisini berî tutuyor. evine, sakinliğine, kendi iklimine dönmekle huzur buluyor. bir de kalbine mukabil bir kalp bulsa, daha ne ister ki bu dünyadan?