Karakalem/Kömür kalem Çizim
Kuru Boya
Sulu Boya
Pastel Boya
Yağlı Boya
Grafiti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

15-20'li yaşlarımdayken Grafitiyi çok severdim. Çünkü bana havalı görünürdü. Şimdi ise ruh halimi yansıtır şekilde olan her resmi seviyorum. Ama birini seçmek zorundaysam, bu kesinlikle yağlı boya olurdu
Karakalemin yalınlığı, gölge ve ışık oyunlarıyla ruhun derinliklerine dokunur; her çizgi, bir duygunun izi, bir anının yankısı gibidir. Yağlı boyanın renk cümbüşü, tuvalde canlanan bir düş gibi, hayal gücünün sınırlarını zorlar, gerçekliği yeniden yaratır. Ama benim tercihim, sözcüklerin resmettiği görünmez tuvaller, duyguların renklendirdiği soyut portrelerdir.
Çok teşekkür ederim..
Benim sorularımda da görmek isterim sizi
Yağlı boya ve akrilik.
Diğerleri benlik değil. Yağlı boyada olası bir hatayı düzeltmek kolay ve zahmetsiz. Ama akrilik bu konuda sıkıntılı. Yine de özellikle soyut ve karışık teknik uygulamaları için en iyisi akrilik oluyor.
Bu soruda kesinlikle yağlı boya diyorum! Çünkü İstanbul’da sanat galerilerinde en çok büyülendiğim tablolar hep yağlı boya oluyor. Renkler öyle kendini belli ediyor ki, bakınca resme dalıp gidiyorsun. Kendim de arada küçük tuvallere denemeler yapıyorum, valla terapi gibi 🎨✨ Diğerleri de güzel ama o dokuyu ve derinliği başka hiçbir şeyde bulamıyorum, söylemeden geçemem!
Cevap
7Cevap
Karakalem/Kömür kalem Çizim
Benim için hepsi ruhuma ayrı bir hava katıyor. Ama yağlı boya daha çok dikkatimi çekiyor.
Onların ruhunu en güzel ve canlı renklerle boyadım..
Hepsi çiçek bahçesine döndü ama enerjileride full artış gösterdi ☺️😅
Bence ben şanslıyım minik yüreklere dokunduğum için 😅☺️
Yağlı boya candır kolay kurumaz ama değişiklik yap dilediğin kadar sonrasında da akrelik seviyorum
Kendim yaparken akrilik boya ile çalışıyordum
Karakalem çiziminde iyiyim ama pratik yapmazsan yetenegin ve bilgin aşınır unutursun
Yetenegini kullanmazsan unutursun
Denendi onaylanmıyor.
Karakalem karakalem karakalem
Yağlıboya, toz pastel, sulu boya
Karakalem çok severim tablolari 😅
Yağlı boya göze daha güzel geliyor sanki
Karakalem
Karakalem.
Dijital olanını
Yağlı boya
Yağlı boya severim
Kara kalem