Kültür & Sanat Renkli çizimlerden hangisini tercih edersiniz? u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor İki farklı çizimlerden hangisini tercih edersiniz? 🤔 Moda çizimi Portre çizimi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru için Teşekkürler Can 🙏🏻💖 Renkli çizimlerden hangisini tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Portre çizimi bence 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Moda çizimi yapmayı daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Portre sanki daha güzel görünüyor gibi.. 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzel sanatlarda portre çizerdim genelde 1 0 Yorumla
greeneye34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İkiside güzel, illa biri olacaksa portre diyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Portre çizimi bence
Portre çizimler daha güzel geliyor bana.
Moda çizimi yapmayı daha çok seviyorum
Portre çizim çok iyiymiş ya
Portre sanki daha güzel görünüyor gibi..
Güzel sanatlarda portre çizerdim genelde
Bence portre çizimi
Potre çizim güzel olmuş
Portre olsun
3 güzel
İkiside güzel, illa biri olacaksa portre diyorum.
Portre olur
Portre çizimi
Portre