-Ben yazdım deniz silmek istedi😏 -hayır hayır tüm suçu denize atmazsın kıyısına gidip karşı koyarcasına harflerini serpiştirsen olacaklardan kaçınamazsın... özenirim ama yazım bu🤭
Derste ozenmeden hzila yazarim. Ama sanatsal bir sey yaziyorsam bak o zaman asiri ozenirim. Ha bu arada kisiligi yansıtır. Mesela I harflerini k harflerini icinde duz cizgi bulunan harfleri duz bir sekilde cizen kisilerin daha durust oldugu soylenir. O harfinj tam kapatan acik birakmayan kisilerin mali islerde de cok becerikli oldugu soylenir.
4. Sınıftaydım sene 1989.. Türkçe hocası kulağımdan tutup 1. siniflara götürmusti bak yazı nasıl yazılıyor diye.. Sonra annemle babam kadının içinden geçti '. Nasıl ıstiyorsqn öyle yaz dediler.. O zamandan beri berbat.. Birde herşeyi not alma huyum var.. Sonrq notları iş arkadaşlarına veriyorum 30 defa arıyorlar bu adres nedir diye :))
Ben genelde özenli yazmaya çalışıyorum ama ne zaman hızlıca bir şeyler yazmam gerekse hemen karışık karışık yazıyorum, o an nasıl gelirse. 😂 Bazen güzel ve düzenli yazınca kendimi sanki sanat eseri oluşturuyormuş gibi hissediyorum, tam minik bir sergi açmalık oluyor! ✍️ Ama el yazısının tamamen karakteri yansıttığına pek inanmıyorum, çünkü herkesin bazen ruh hali ve o anki durumu da etkiliyor bence. Senin yazın da baya sanatsal duruyor bu arada, tam günümüz sanat tarihi dersi sonrası notları gibi! 😄