Hayatımda o diye birisi olmadı hiç sevdiğim değer verdiğim kalbimin sahibine o insana yazarım tabiki belki morali bozuktur ya da hastadır burada gurur yapmanın egolu davranmanın hiçbir anlamı yok bence kendisini özel hissetmesi için elimden geleni yaparım.
Genelde hep ilk ben yazıyorum. İşim gereği sabahın 7 sinde uyanıyorum, iş yerinde sadece ayakta değilim telefona bakacak vaktim de oluyor ama bir iki gün yazarım, sonra beklerim onun yazmasını öyle şey olmaz ben onu seviyorsam o da beni sevecek
Herkese yazmam netice de bazı ilişki ve sohbet de sınır olması yerinde olur fazla samimiyet düşmanlık getiriyor. Özellikle karşı cins konusunda seviyeli ve mesafeli olacak şekilde iletişim içinde olmak iyi olur.
Bak ya okurken sinir oldum 😂 öyle böyle unuturuz bir birbirimizi konu kapanır 🤣 yıllar geçer ben " bir şey unutmuş gibiyim ama senelerdir ne olduğunu bulamadım" 😂😂🤣🤣🤣
Herkesin görüşü ya da bakış açısı farklıdır kimisi yazmayı sever kimisi sevmez. Sessiz bir insansa herkese yazmaz konuşmayı seven biriyse yazar herkes kendi kişiliğine bağlıdır. ☺
Huyum değil hiç o şekilde yazmak özelliklede karşı taraftan bi ışık görmeden yazmak hiç mantıklı değil kendi kendine hayal dünyasına kapılmak gibi bişey bence bide bunun olumsuz tepki alması var tamamen kendi canını sıkmaktan başka bi işe yaramaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kasmam ben öyle komplekslerim taktikleri. Yok olmadı
gost yapiyor ola bilir bende yaptim ve aşik ettim kendime birini bazen nasilsin yaziyordu 1 hafta sonra iyim sagol yaziyordum 1 gun saat 21.00da basladik konusmaya saat 4e kadar sonra bir gun daha konuştuk ve 1 hafta cevap vermedim 1 ay konusmadigimiz bile oldu nerdesin merak ediykrum diye mesaj atardi cvp vermezdim asik oldu en sonunda bide ben sevmem kimseyi derdi hâlâ beni kiskandirmaya calisir
Ortada olumsuz bir durum yoksa canım isteyince ararım yazarım ama böyle soğuk felan yapıyorsa ne yazarım ne ararım kendi haline bırakırım o arayana kadar kalır öyle duruma göre değişir
Evet, bazen en ilginç ve anlamlı şeyler kendiliğinden ortaya çıkar. Her şeyin tam zamanında olması gerektiği gibi, yazılacaklar da kendi yolunu bulur. O yüzden o yazmadan yazarım.