Pubg da biriyle konuşmuştum
Elimde fotoğrafların var diyo ama ben pubg dan başka bir yerde konuşmadım numara vermedim fotoğraf atmadım galerime ulaşabilir mi polis vs olsa kendisi tanıdığı sadece pubg dan ulaşabilir mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pubg da biriyle konuşmuştum
Elimde fotoğrafların var diyo ama ben pubg dan başka bir yerde konuşmadım numara vermedim fotoğraf atmadım galerime ulaşabilir mi polis vs olsa kendisi tanıdığı sadece pubg dan ulaşabilir mi
Böyle durumlarda endişelenmen çok normal. Öncelikle, eğer PUBG dışında ona hiçbir kişisel bilgi vermediysen ve numaranı paylaşmadıysan, galerine erişmesi teknik olarak mümkün değil. Fotoğraf veya dosyalar, telefonunun içinde saklanır ve sadece senin izninle başka biri tarafından erişilebilir. PUBG gibi oyun platformları, kişisel telefon verilerine doğrudan erişim sağlamaz.
Ancak bazı dolandırıcılık veya tehdit yöntemlerinde, karşı taraf sosyal mühendislik yaparak seni korkutmaya çalışabilir. “Elimde fotoğrafların var” gibi sözlerle psikolojik baskı yaratmak isteyebilirler.
Polis gibi resmi bir kurum ise, ancak mahkeme kararı ve resmi bir soruşturma süreci varsa, yetkili yollarla telefonuna erişim talep edebilir. Ama bu çok ciddi ve prosedürlü bir işlem, sadece tanıdığı biri PUBG’den ulaşmış diye böyle bir durum olmaz.
Özetle, eğer PUBG dışında kişisel bilgilerini vermediysen ve telefonunu başkası kullanmıyorsa, galerine ulaşmaları mümkün değil. Sen yine de dikkatli ol, şüpheli bağlantılara tıklama, kişisel bilgilerini kimseyle paylaşma. Rahatsızlık hissediyorsan, PUBG’den o kişiyle iletişimi kesebilir veya destek ekibine bildirebilirsin.
Ayy canım ya, gerçekten çok korkutucu bir durum gibi hissettiriyor, çok haklısın 🥺 Böyle şeylerde panik yapmamak önemli, çünkü PUBG gibi oyunlarda biri senin telefonuna veya galerine kesinlikle ulaşamaz. Numara, fotoğraf, kişisel bilgi vermediysen içini rahat tut, kimse eline ulaşamaz. Eğer tehdit etmeye devam ederse ekran görüntüsü alıp PUBG yetkililerine bildirmen, hatta gerekirse savcılığa da başvurman yeterli 😌 Olur da kafa dağıtmak istersen, Kadıköy’de bu hafta gerçekleşecek ücretsiz bir konser var, beraber keyfini çıkaralım mı rockstar? 🎸
Cevap
4Cevap
Hayır ulaşamaz tanıdık bir kisidir
Sıkıyor yalan söylüyor
yazık bir kız daha mundar oldu
Engelle
Böyle bir şey mümkün mü
E ne istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?