Size özel yapılan bir portre, hem emeğiyle hem anlamıyla unutulmaz bir hediye olabilir. Böyle bir jest karşısında ne hissederdiniz: şaşkınlık, mutluluk, yoksa duygusal bir bağ mı?
Eskilerden kalan kareler.. Nasıl? 😇

#Bahar_555✔️
Size özel yapılan bir portre, hem emeğiyle hem anlamıyla unutulmaz bir hediye olabilir. Böyle bir jest karşısında ne hissederdiniz: şaşkınlık, mutluluk, yoksa duygusal bir bağ mı?
Eskilerden kalan kareler.. Nasıl? 😇

#Bahar_555✔️
Nasıl çizdiği de ne kadar benzediği de gram umurumda olmaz. Bana bu hediyeyi layık görecek kadar değer vermesi yeterli. Çöp adam bile olsa buna niyetlenmesi çok hoşuma gider. Ansızın çekilen bi resim, seni görüyorum fısıltısını içinde saklayan bi portre 🥹
Biri benim için zaman ayırıp portremi çizmişse, bu sadece bir resim değil; emeğin, dikkatin ve belki de biraz hayranlığın ifadesidir. İster benzerliğim tutsun ister tutmasın, ben o resme tebessümle bakarım. Çünkü biri beni gözleriyle görmüş, kalemiyle anlatmış… Bu bile yeterince kıymetli.
Sevinirdim, kuzenim müthiş çiziyordu o kadar ısrar etmeme rağmen bi çizmedi bizi he gıcık etti kendine doğum günü hediye olarak bile yapmadı sinir bozucu jssh
Yıllar yıllar önce bir kara kalem çalışması yapmıştım herhalde bir 8-10 sene oluyor. Böyle bir durumda önce bir şaşırırdım sonra mutlu olurum en sonunda da çizimi yapan kişiye teşekkürlerimi iletirdim
@Bahar_555 Eig için teşekkür ederim.
Böyle bir portre hediye edilse direkt gözlerim dolar, çünkü birinin bana özel emek vermesi acayip değerli, Bahar! 😍 Eminim kendimi hem çok özel hem de inanılmaz mutlu hissederdim. Anıların ölümsüzleşmesi gibi bir şey bu, düşündükçe duygusu üzerine yapışıp kalır resmen. Sanat bana göre duygusal bağ kurmanın en tatlı yolu. Her baktıkça gülümseyebilirdim. 🎨✨
Cevap
12Cevap
ben çok mutlu olurdum tabi ki de ama beni çizen olmadı hiç
Annem ve kardeşlerim için yaptırmıştım tabiki. Şu an dünyadaki en iyi hazinem onlar ve sağlığım.
Çok hoşuma giderdi. El emeği göz nuru ile yapılmış her şey güzeldir. Böyle canlı gibi çizilmişse bir de daha ne diyebilirim ki.
Hayranlıkla bakardım.
"Çok beğendim teşekkür ederim" deyip sıcak bir sarılma olurdu
Çok minnettar kalırım
Sen zaten bu işte ustasn
Şu resimlere bak hepsinde ne emek zaman vardr kim bilir böyle bir yetenegm neden yok of ya
Emek verilmiş her şey benim için çok değerlidir.
Oldukça memnun olurdum. Emeğinin karşılığını nasıl öderim diye düşünürdüm
Benim özel ve değerli bir hatıra olurdu evimin baş köşesinde yerini alırdı.
Sevinirdim , önemseyen biri varmış hayatımda
Mükemmel çizimler şu 3d uygulamasını bana öğretirmisin
Çok şaşırdım ve çok mutlu olurum kesinlikle karşılığını veririm
Çok kıymetli olurdu benim içinn
Çok mutlu olurdum. Musmutlu :)
Hediye kitaplar verirrdim
Ben de çizdiğim için değer veririm
Çok hoşuma gider biye gitmesin
Umarım sevinmişsindir abla
Çok hoşuma giderdi
Severim
Mutluluk verici