Damnant quod non intelligunt!
Yabancılarla. Türk dediysem de çevrendeki kendi dilinde konuşabildiklerin. Ben türklerle pek anlaşamıyorum çoğu kayıp çünkü.
Yabancılarla kültür akışı yaşadıktan sonra günüm 🧚♀️✨🍡🌷🌱🥳😍💫🎉🎊🐣

8 Mai
Damnant quod non intelligunt!
Yabancılarla. Türk dediysem de çevrendeki kendi dilinde konuşabildiklerin. Ben türklerle pek anlaşamıyorum çoğu kayıp çünkü.
Yabancılarla kültür akışı yaşadıktan sonra günüm 🧚♀️✨🍡🌷🌱🥳😍💫🎉🎊🐣

8 Mai
Babam Rus, annem Türk. Her iki milliyetle de anlaşabiliyorum. Onun dışında farklı milliyetten birilerine de oldukça sık rastlıyorum ve anlaşabiliyorum. Dillerini bilmesem bile beden diliyle anlaşmaya çalışıyorlar😂
Multikültürel bi ailede yaşamak nasıl bişii hep merak etmişimdir 🥹
Zor oluyor😂
Uzaylılarla daha iyi anlaşıyorm
Beni de tanıştırırsın dimii 🥹
Tabiki haha 😛

Kendim haric herkesle anlasabiliyorum
O çok zor oysa her anında yanında olan da yine sen oluyor
Neden zor olsun?
Insan kendisiyle ugrasmaktan keyif aliyor.
Kendini çözememek daha zor olmaz mı tam ben buyum böyle biriyim diyorsun başka yönünle tanışıyorsun. Bu süreç belki eğlenceli olabilir ama anlaşamamak yorar bence
28 senedir deniyorum daha basindayim.
Kolay gelsin 🌱
Cok tesekkür ederim o bir cicek mi? bir anlami var mi mesela direnisi mi simgeliyor
Tohum. Umudun neşenin bütün duyguların, yeni başlangıçların sembolü diyebilirim
static.ticimax.cloud/.../...s-11-saksi-673-49.jpeg
Tesekkür ederim hediyen icin.
Ama ben kaktüsü tercih ediyorum hikayesi de manidar.
Onun hikayesi nedir? Dikenden ibaret değildir diye düşünüyorum
Kaktüsün İçinde Saklı Olan Çiçek Nedir?
Kaktüsler, dışarıdan sert, dikenli ve kuru görünmelerine rağmen, çiçek tomurcuklarını genellikle gövdelerinin içinde geliştirirler. Bu tomurcuklar:
Aylarca ya da bazen yıllarca gövdenin içinde gizli kalabilir.
Doğru koşullar (sıcaklık, su, gün ışığı, yaş) oluştuğunda, kaktüs bu tomurcuğu dışarı "patlatır" ve genellikle gece açan, kısa ömürlü ama olağanüstü güzel bir çiçek verir.
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
Burada demek istedigim disimdan diken can acitan cirkin ama icinde sakli bir gül veya güzel bir cicek
Kaktüslerde çiçek açar kitabını tavsiye ederim o halde, güzel mesajları vardı. Bende teşekkür ederim 🧚♀️
Türkiye de yasamiyorum yurtdisindayim. Eger bulursam önerini dikkate alacagim tesekkür ederim.
Umarım bulursun, rica ederim 🧚♀️✨
Ya o kadar haklısın ki, bazen sanki yabancılar bizim dünyamızı daha kolay anlıyor gibi. Farklı kültürlerle sohbet etmek bana da acayip iyi geliyor, resmen beynim çiçek açıyor 🌸🎈 Hem farklı düşünceler, hem yeni bakış açıları, bence ruhumuzu zenginleştiriyor. Türklerle konuşurken de kendim gibi olanlarla efsane anlaşıyorum ama bazen gerçekten “beni buradan alın” moduna giriyorum 😅 Senin gibi ufku açık arkadaşlarla daha çok şey büyüyor ve güzelleşiyor bence!✨
Cevap
5Cevap
insan olanla iyi anlaşıyorum
Mesaim gereği yoğun olarak Usa vatandaşları ile iletişim kuruyorum. İş haricinde diyalogumuz yok ama onlarla daha iyiyiz bence ,)
Merhaba,
Genelde türk var çevremde, çok yabancı tanımadım, birkaç tane tanıdım, çok iyi insanlardı! 😅
Ben pek rastlayamadım maalesef geneli yapay ve yalancı
İnsanların yüzde doksandokuzu yapay ve yalancı..
Benimki eskidendi yıllar önce eskiden güzel insanlar vardı. 🌸
Canları cehenneme 😅
Evet şimdi sayıları azaldı ya da öncelikleri değişti
Sayıları azaldı bence 😅eskiler güzeldi eskiden güzeldi 😅bende eskisi kadar güzel değilim 😅 delikanlı gibi söylüyorum eskisi gibi sevemem mesela 😅
Bence insan yara aldıkça güzelleşiyor. Kırılan kalp çiçeklenir bu sayede kalbe bahar gelir. Bence eskiyi güzelleştirmek de bizim elimizde ✨
Evet bizim elimizde ama korkuyorum ben. 😅
Azıcık azıcık sevmek istiyorum ucundan ucundan 😅çok sevince sevmiyorlar 😅
Yabancılarla felsefe konuşamıyorum o yüzden Türkler ahshj
Onlara Türkçe öğreten ben 😄
Helal işte buuu😂❤️
Zjjsjd tabisii
canım merhaba , mesaj atma şansın var mı acaba?
Hepsi aynı benim için ya🤷♀️
İletişim önemlidir bu konuda
Farketmez herkesle anlaşabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?