• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kültür & Sanat

Sevdiğiniz ve sizi anlatan bir şiir var mı?

Eftgy
Eftgy Takip Et
Guru Yaş: 19
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Sevdiğiniz ve sizi anlatan bir şiir var mı?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AsilVenom
    AsilVenom Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Sevgin bana dünya kadarmış anladım dünyanın dar olduğunu gel yalanlar soyle gidiyor olsan bile sana geldim de söyleme gunun birinde ellere yar olduğunu söyleme ❤️❤️❤️

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı.

Bir Umut Bahçesi

Ufukta beliren bir ince çizgi, Gönlüme düşen bir tatlı sızı. Yeşeren umutlar, filizlenen düşler, Belki de baharın müjdesi bu sesler.

Yüreğimde saklı bin bir heves, Güneşe uzanan narin bir nefes. Yarınlara dair kurulan hayaller, Belki de gerçeğe döner bu emeller.

Bir kuşun kanadında gelen sevinç, Ruhumu okşayan ılık bir esinti. Beklenen o güzel günlerin umudu, Belki de kalbimde açan bir umut.

Gözlerim ararken bir ışık huzmesi, Karanlıkta parlayan bir umut simgesi. Yorgun düşen gönlümün tesellisi, Belki de beklenen aşkın sesi.

Sonsuzluğa uzanan bir gizemli yol, Adımlarımda belirsiz bir heyecan. Keşfedilmeyi bekleyen nice sırlar, Belki de hayatın sunduğu yeni bir bahar.

Bir çiçeğin renginde saklı bir mana, Yaprağında yazan bir sevda fermanı. Doğanın fısıltısı, kalbinin sesi, Belki de aşkın en güzel nefesi.

Denizin dalgalarında yansıyan hüzün, Kıyısında bekleyen yalnız bir gönül. Uzaklarda aranan bir sıcak el, Belki de hasretin dindiren bir yel.

Yıldızların altında kurulan düşler, Ay ışığında parlayan umutlu gözler. Evrenin sırrını taşıyan bir gece, Belki de kaderin yazdığı bir bilmece.

Bir şarkının notasında gizli bir melodi, Ruhumu saran tatlı bir armoni. Geçmişin izleri, geleceğin hayali, Belki de zamanın unuttuğu bir masalı.

Her yeni gün bir başlangıçtır aslında, Umutla açılan taze bir sayfa. Hayatın sunduğu tüm güzelliklere, Belki de kalbimizle uzanan bir kucaklaşma.

2
    2 Yorumla
    • Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      1 yıl

teşekkürler :)

• Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Rica ederim:)

• İslamkrgz
    İslamkrgz Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kendim yazdım zamanında. Beni ve hissettiklerimi yazdım.

1
    55 Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Ne güzel

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Teşekkür ederim. Çok şiir deneme türleri veya sözler yazdım. Her biri yüreğimden döküldü.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Kendi şiirlerinini yazman güzel daha çok yazarsın umarım

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Kitap yazmıştım vaktiyle. Ama artık yazmıyorum. Ne söz ne şiir ne deneme. Vaktiyle yazdıklarımın bir değeri vardı. Bir kıymeti. Sonra ne değeri be kıymeti kaldı.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Bende kitap yazıyorum bazen. Bir çok başlangıç yaptığım olmuştu kesin olarak bitiremedim maalesef hepsini ama deniyorum yinede

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Denemek güzeldir. Duygulanmaya bak. Ben mesela bir aralar yazarken işte sevmenin de etkisi var tabiki. İlham gelirdi ve duygusal biri olduğumdan yüreğim de ne varsa dökerdim. Kitap oku bol bol. Ben çok okuyamadım. Akıl hocam hep oku demişti. Hatta Erdoğan Baysal diye yazar vardı. Bana geleceğin genç şairi diye bile imzalı kitap vermişti.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Kitap okumayı çok seviyorum çok okurum. Yazmayı da severim bir şeyler ilham geldiğinde ama. İlham gelmediği zaman yazamıyorum. İçimden geldiği zaman yazabiliyorum duyguları o şekilde daha iyi yansıtıyorum.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Benim tek eksiğim kitap. Okumayı seviyorum. Ama sessizlik lazım onu arıyorum. Mesela fon müzik eşliğin de okurum ben. Dalar giderim. İlham konusunda sende şöyle oluyor mu. Mesela ilham gelir ve belki de 3 sayfalık bir yazıyı dakikalar da yazarsın.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Yazdığın. Söz felan varsa paylaşabilirsen okumak isterim. Keza istersen bende paylaşabilirim. Sen yorumla nasıl yazlarım ama 2 yıldır pek bir şey yazmıyorum bazı derinden etkileyen olaylar yaşadığımdan.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Evet bende de çok oluyor o. Ama ilham gelmediği zaman çok zor oluyor. Yazmak istiyorum o an içimden yazmak geliyor ama ilham gelmediği için yazamıyorum içimde kaliyor o yazma hissi.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Bende de öyle oluyor. Ama yazmak istersen duygusallaşmam ağlamam gerek. Mesela yazılarımı okuyan çok yürekten derler gerçekçi derler. İlham gelince sanki biri okuyor ben yazıyor gibi oluyorum. Ama gelmediğin de yazasım da gelmiyor. ya da yazıp yazıp silşorm.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Duygusal yazıları çok severim genelde yüreğime işleyen ve gerçekten o hissi verdiklerinde onu yaşamış gibi olurum.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Paylaşırım bi yorumla istersen. Kendini beğenmişlik olmasın ama eleştirilmekte bana fayda zarar. Varsa eksiğim ona ynelrilm.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Tabiki paylaşabilirsin.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Yine kapattım, pencereleri. Bir göz yaşı daha gelmekte gözlerimde. Sevinme o kadar, bu sefer sana akmıyor gözyaşlarım. Yalnızlığımın özgür kaldığı bu dönemlerde değer verdiklerim kayıp. Yalnızım yine bu şehirde. Hem sensizliğe yalnızım hemde değer verdiklerime.
      İSLAM KARAGÖZ...

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

bazen kelimeler kelepçedir yüreğine. Özgür bıraksan onu hatırlatır. kapatsan yüreğini, ona mahkum bırakır. İslam KARAGÖZ

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Gerçekten etkileyici ve duygularını ifade ettiğin bir şiir.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Fotoğraflar da acımasız bence. Gerçeğin yalanını herkese taşır. İnsanın içi yalnızlıktan taşmışken, yanında insan taşır. İnsanın içinde hasret varken gözlerinde umut taşır. Aslında, insan gerçekleri içinde, olmasını istediklerini yüzlerinde taşır. Bu yüzden sahip olamadıklarıyla mutludur insan.
      İslam KARAGÖZ

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Önceden kalabalık bir aile içinde mutlu olarak büyüyen birisiydim. şimdi yalnızlaşmanın peşindeyim. Düşünüyorum da önceden insanların muhabbetine koşan ben, şimdi insanların varlığından kaçar hale gelmişim.
      İslam KARAGÖZ

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Şiir yazmakta gerçekten başarılısın tebrik ediyorum

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Şiirlerinde kendinden bir şeyler katman ve özellikle duygularını okuyuculara hissettirmen de ayrı bir başarı

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Estağfrulah teşekkür ederim. Kitap okuyunca bambaşka şeyler yazıyorum. Okumadığım da ise bu tarz şeyler. Kitap okumak beni alıp götürüyor. Ama işte ne yaxasım var ne okuyasım. Durgunum öyle.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

İstersen bir de deneme türü paylaşayım. Çünkü o dediğini hep söylediler. Hani öyle bir anlattın ki bize geçiyor dediler. Geliştirmem gereken bir taraf varsa tavsiye alırım

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Neden durgunsun peki yolunda gitmeyen bir şeyler mi var yani insanlık hali her insanın hayatinda sorunlar olur illaki

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Olur tabi isterim yazabilirsin

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Senden epeyce uzaktayım. Artık senden duygularımı nasıl kaçırmak istemişsem, kendimi de oraya sürüklemişim. ben aşk konusunda korkak cesaretliyim. Vazgeçmeyecek kadar cesaretli, söyleyemeyecek kadar korkak. Dilim tercüme olmuyor yüreğime. Oyun merakına yenik düşen bir çocuğun, oyuna girmesiyle çıkması gibi bir şey bendeki. Hani daha merakını giderememiş, tadına varamamış ve aklı orada kalmış gibi bir şey. Bir odanın mahkumuyum ben. Defterim, kalemim, duygularımın hepsi burada. 4 arkadaş edinmişim, 3 ü suskun biri konuşkan. O seni konuşurken diğerleri gürültüsüyle sesini kısar. Bazen konuşmaz beynime resimlerini işler. Anlayacağın yine yapar, yapacağını. Ama o üçü de rahat durur mu? Fotoğrafını silme çabalarına girer. Bu çok konuşan acı sözlü yüreğimdir. Acıyla yoğrulur, gerçekle söz sahibi olur. Ve hiç beklenmedik vakitlerin de hakimidir. Beni ne zaman köşeye sıkıştıracağını bilir. Ama buna beynim de engel olmak ister, aynı zaman da dilim ve gözlerimde. Yüreğim onu yakanı arar, yandığı kişiyi arar. Beynim ise hafızama yer edinmiş acıların babasıdır. Bunu bana hatırlatan vekildir, aynı zamanda. Dilim ise yalanın esiridir, onun karşısında.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Söyleyemez bir türlü onu sevdiğimi. Ya susar ya da yalan söyler, kaçmak için. Birde gözlerim var yüreğimin sesini kısan. Gördükleriyle korkutur beni. Onun görmemi istediği şeyleri gösterir. İzin vermez yüreğimdekinin fotoğrafını görmeme. Gerektiği yerde kapanır. İşte böyle bir garibim ben. Yıldızları saymakla geçer, gecelerim. İçim sensizlikle kaplanmış bir döküm evidir. Şimdi tam istediğim gibi çok uzağım senden. Ama neden huzuru göremeyecek kadar kör, ya da hissedemeyecek kadar hissizim. Neden ; betondan örülmüş duvarların ağırlığı var, üzerimde. Neden mutlu değilim ben. İçim sen savaşına girmiş, kimi yerler yerle bir edinirken kimi yerler feth edilmiş. Bir tarafım seni sevgisiyle beslemek isterken, diğer tarafım bu sevgiyi yok etme derdinde. Yüreğimde başlayan bu küçük kıvırcım, her yanıma sıçramakta. Sen yokluğuna yenik düşme korkusu içerisindeyim. Aslında bu kaçışlarımdan pişman olma endişesi içerisindeyim. Zehirli bir hastalık bu. Ama hiç böyle acı veren değil, korku veren cinsinden. Hani yavaş yavaş öldüren değil de , yavaş yavaş can vereninden.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Korkun olur ya , ölüm korkusu. İşte benim korkum da seni kaybetme korkusu. Bu suskunluklarımın tek açıklaması bu. Bende sen hastalığı var. Buda bende sen korkusu doğuruyor. Çektiğim acılar, senden kaçışlarım, konuşamamamın sebebi bu. Yorgun bir yürek taşıyorum bedenimde. Yarısı seni , yarısı korkunu taşıyor. Bir çift göz taşıyorum. Biri senin gelişini gösterirken, biri gidişini gösteriyor. Biri gülüşünü gösterirken, biri ağlayıp uzaklaştığını. Ve bir çocuk var içimde. Ağlarken güneş doğuyor gözlerinde. Anla işte, sen korkusuyla güne gözlerini açan bir çocuk var bu adamın içinde.
      İslam KARAGÖZ

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Çok güzel yazmışsın. Çok hissederek çok içten.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Durgunluk o kadar derin ki. Ama huzurluyum artık. Hayatımda vermem gereken zor sınavlar oldu. Şimdi yavaş yavaş düzen kurmaya çalışıyorum. Bunun içinde zaman gerek. Oluyor durgunluk. Çünkü ; sadece geçmişe üzüntüm var.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Geçmiş evet kapanması zor oluyor o zamanlarda yaşadığımız bizi derinden etkileyen şeyler kolay kolay geçmiyor, ileriye bakmak lazım diyor çoğu kişi ama yinede geçmişte takılıp kalabiliyoruz

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Hızlı okuma var sende de sanırım.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Evet kitap okudukça okumam hızlandı

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Hissşyat vermek önemli. Veriyorsam yüreğimi döküyorum demektir. Zaten mesele bu ya. Yazıyorsan yüreğinde olanı oraya dökmek. Çünkü okuyan kişi derinden hissetmeli. Bana böyle öğretildi. Okuyan yaşasın denildi.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

O bende de var. Bayadır okumam. Ama hızlı okur , hızlı yazar ve hızlı düşünürüm.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Evet çok doğru hissettirmek önemli o duyguyu

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

İnsan hissetmedikten sonra hatırlayamaz ki. Sadece okumuş olur. İnsan anlamıyorsa veya anlam çıkarmıyorsa okuduğunun ona katkısı nedir ki.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Öyle, onda derin bir iz bırakmalı okudukları

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Bak şu an bir şey olmuş ve ben ne olduğunu bilmiyorum. Kadınsın sen anlam çıkarabilir misin. Burada saygı duyduğum bir kaç kişiden biri olan biri az önce beni engellemiş. Ve ne bir yazışma oldu , ne bir kötü söz ne de başka bir şey. Hatta ricası üzerine sorularına gittim. Şimdi öyle bakınırken engrl yediğimi fark ettim. Ve sebep ne hiçbir fikrim yok. Ne düşünmem gerek.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Aslında böyle insanlar oldukça fazla. Bir yanlışın olmayabilir, bir hatan da olmayabilir ama öylesine engel atmış olabilir bu tarz kişiler var. Yani senlik bir şey değildir. Saygı duyduğun biriymiş ama neden böyle bir şey yapmış bilemeyiz tabiki.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Hani şöyle söyleyeyim. Ben pek burada fazla durmam. Malum burada pek akli selim insan yok. Ama onunla iletişim oldu saygımı kazandı değerli de oldu. Hani saygımı kazanmış biri değerlidir. Ama şu kaç gündür iletişim bile kurmamışım. Bir anda engel yemek anlam vermedim bu duruma. Hani kötü söz etsem veya kalp kırssm veya herhangi bir şey olsa anlarım da. İletişim kurmamışım. O yüzden mantığım suskun kaldı.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Anlıyorum böyle bir şey yapacağını tahmin etmemiş olmalısın büyük bir ihtimalle ve buna bir anlam da verememişsin, eğer ona göre varsa bir şey söyleyedebilirdi engellemek biraz kabaca olmuş.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Yani söylemek ayıp değil. Ama şaşırdım gerçekten. Yani aklımın ucundan geçmezdi. Tuhaf bir durum resmen.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Öyle gerçekten

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Durgunluğuma durgunluk eklendi. Mantığıma sığmayan şey beni kırıyor.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Takma kafaya demek isterdim ama sözler etkili olmuyor bazen, durgunluk devam ediyor kim ne derse desin.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Yok ger ekten ben şuna üzülüyorum. Burada 16 k insanı dinledim. Psikolog değilim ama dinledim anladım ve hep yardımcı olmaya çalıştım. Kimi insanla da sohbet ettim güldük geçtik. Kimseye çizdiğim de aşmadım. Hani arkadaşlık neyse en fazla o. Ama birde samimi olduğum sohbet ettiğim saygı duyduğum toplasan 3-5 insan vardır. Onlardan birinin böyle yapması ona karşı saygımı zedeledi.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Böyle yapması gerçekten düşüncesizlik olmuş. Ve bu kişinin saygı duyduğun biri olması seni daha çok üzmüştür.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Bakalım vardır belki bir açıklama. Çünkü bütün takipleri bırakmış. Bilmiyorum. Ben iyi olmayan birine saygı duymam. O iyi birisiydi. Ama bu hareketiyle güvenimi zedeledi. Ben zor güveniyorum insanlara. Mesela sende şey var mı bilmem. Her insanın belli kurduğu kelimeler ve bunların bağı vardır. İnsan kendini ne kadar anlatsa da o kelimeler doğruyu anlatır. Bu yüzden ben kolayca insanı anlayabiliyorum. Oda işte iyiydi saftı hani kötü niyetli biri değildi. Sadece fazla duygussldı. Eminim ki şu an çok duygusal ki böyle bir şey yaptı.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Bende insanlara çok güvenmem. Ne zaman güvensem hayal kırıklığı yaşadım genelde. Tabi bazı kişiler var hayatımda beni gerçekten anlayan ve güvendiğim. Ama onun dışında çoğu insana güvenmiyorum, güvenemiyorum

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Güven konusu öyle hemen olmaz , olamaz. Zamana bırakmalı. Ve kişiyle konuşurken konuşmaya bakmalı. Mesela takıntılı insan takıntılı olduğunu gösterir ve konuşması rahatsızlık verir. Keza sohbeti bilgi dahilinde değilse ve farklı yere çekmeye çalışıyorsa oda niyetini açık eder ve güven vermez. Güven kısa sürede öyle kolay kazanılmaz. Bunun için zaman gerekli. Kişi ancak kendini öyle gösterir. Zaten dediğim gibi insanın kullandığı kelime cümle ve konuştuğu konu onu gösterir.

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Haklısın evet.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

Neyse çok teşekkür ederim. Seninde vaktini aldım. Dinlediğin için ve yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim. Sağlıcakla kal hayırlı geceler 🤲

Yorumla
    • Eftgy
      Eftgy
      1 yıl

Ne demek rica ederim. Kendine iyi bak görüşürüz.

Yorumla
    • İslamkrgz
      İslamkrgz
      1 yıl

🤲

Yorumla
  • verda00
    verda00 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 101%
    1 yıl

Kırgın kırgın bakma yüzüme Rosa
    Henüz dinlemedin benden türküler
    Benim aşkım uymaz öyle her saza
    En güzel şarkıyı bir kurşun söyler
    Kırgın kırgın bakma yüzüme Rosa.
    Mona Rosa Sezai Karakoç

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

O-Pera
O-Pera Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Beni anlatan şiir deyince canım, hemen aklıma Edip Cansever’in “Mendilimde Kan Sesleri” geliyor. O kadar gerçek, o kadar bizden ki… Biraz da kendi gibi savrulan, İstanbul’da kaybolup bulunan genç kızlar için yazılmış resmen! Sanat ve edebiyatın büyüsünü hissetmek istersen, kesin oku derim 🌈📚 Senin gönlünü hangi şiir çalıyor, hadi paylaş da biz de duygulanalım!

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

3

Cevap

• saian1
    saian1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 67%
    1 yıl
    https://youtu.be/or4zYEbdbQA?si=H0-kTw7ns6g-GBoo
    1
    1 Yorumla
    • saian1
      saian1
      1 yıl

Bunun altindaki butun yorumlarinokuyabilirsiniz

Yorumla
  • oldcity026
    oldcity026 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 97%
    1 yıl

Mona roza, Sezai karakoç. Cumhuriyet tarihinin en iyi şiiri.

2
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 28 , eic 81%
    1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Victor Hugo dilenci

1
    0 Yorumla
  • Ali4739
    Ali4739 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Vardır.

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Sevdiğiniz ve sizi anlatan bir şiir var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Senin sana ait şiirin var mı? 9 cevap verildi
Sevdiğiniz bir şiir ya da yazı var mıdır? Varsa paylaşır mısınız? 6 cevap verildi
Sevdiğin bir şiir söz var mı? 18 cevap verildi
Hoşunuza giden bir şiiri paylaşır mısınız? 22 cevap verildi
Sevdiğiniz bir şiir var mı? 11 cevap verildi
Sevdiğiniz bir şiir var mı? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Burdan hiç birisine alışıp ve alıştığınız kişi sohbeti bırakıp sizinle konuşmayınca üzüldüğünüz oldu mu?
  • Kadınları mutlu etmek gerçekten zor mu?
  • Bu manzaraya bir şarkı bıraksan hangisi olurdu?
  • Hiç şırdan yediniz mi, tadını nasıl buldunuz?
  • En son ne zaman çikolata yediniz, en sevdiğiniz çikolata hangisi?
  • Boşanmak kötü bişey mi?
  • Kısa bakır saç güzel mi?
  • Kimlerin ekran resminde evcil hayvan var?
  • Accent Era Nasıl araba sizce?
  • Geniş kalçalar itici midir, çekici mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨