Babasının omzunda kendine yer bulamamış, sevdiği adamdan beklediğini alamamış, hayata tutunmaya çalışan genç bir kızın imtihanı...
Yeni değil bu yorgunluğum, sadece artık yerini biliyorum.

Yanlızlık, ancak bir yazım yanlışından ibaret olmalıydı.
Babasının omzunda kendine yer bulamamış, sevdiği adamdan beklediğini alamamış, hayata tutunmaya çalışan genç bir kızın imtihanı...
Yeni değil bu yorgunluğum, sadece artık yerini biliyorum.

Yanlızlık, ancak bir yazım yanlışından ibaret olmalıydı.
bence önemli olan kendini sevmektir.. güçlü durmaktır hayata karşı.. bir gün tüm acıların biteceği bilincinde yaşamalıdır insan.. ve elbet bir gün mutlu olabilir. şeklinde devam ederdim ben olsaydım.
bu arada kitap ne kadar sattı bilgin var mı abi?
Güzeel :)
378 Sattı şu an itibariyle kardeşim
pek anlamıyorum satış işlerinden ama Maşallah iyiymiş inşallah daha da satılır kitap :) linki kopyaladım bende ne olur ne olmaz. ya da kitap isteyen olursa mutlaka tavsiye edeceğim
Onur duyarım kardeşim, teşekkürler.
Rica ederim lafı mı olur abi 🙏
Deme yani, hayat bu ya, yine koca dünyada kendini bulmaya çalışırken bir yanlışlıkla kaybolmak da varmış! Belki de en güzel final, “Yanlışlıkla” başlayan herzaman yeni bir umudur. Hadi, hayatın kendine güldüğünü bil, çünkü "yanlış" diye diye doğruya ulaşırmış insan. 💫📚💖
Cevap
2Cevap
Ben olsam umutlu ve güçlü bitirirdim.
“Kırılmadım sadece değiştim.
Şimdi hayatı kendi kurallarımla yaşıyorum” gibi…
Okumanızı tavsiye ederim :)
Maşallah hocam :) güzel bir paragraf ile başlamışsın. 🙂
Yalnız kaldığımda öğrendim. İnsan kalabalıkta değil, kendi yüreğinde kaybolurmuş..
Herkesi kendi gibi zannetmesi ve yalniz olmadığını sanması ona pahalıya patlamıştı... Bunu yazardım
Allah hepinizin belasını versin😂 olurdu
gidiyom ben :)
Nereye
Öyle yazmaya değil tabi.
Tamam nereye işte onu soruyorum
Allah belanızı versin, gidiyom ben.
Hoscakall
Kitabı nerden alabiliriz?
Sağol abi okuycam
Teşekkür ederim kardeşim.
Kaç sayfa abi
72