Bir kitap yazıyorsunuz ve kitabı bitirmeden önce ona çarpıcı bir iz bırakmak istediniz.. Hadi son vuruşu yapalım!! 🫠

Bu soruyu birkaç defa cevapladım ve her cevabım birbirinden farklıydı. O yüzden ruh halime göre cevap yazacağım.
"... sonsuza dek yalnız ve huzurlu bir yaşam sürecekti" olabilir. 🤷🏻
Bunu beğendim ☺ Peki huzurlu muyuz?
Şu an için değil ama olurum.
Ama aslında hiç böyle bir şey yaşanmadı dkcjxjxh
Kitabın son cümlesi şöyle olurdu: "Ve hayat, işte tam burada başlıyordu; yeni sayfalar, yeni umutlarla dolu." 📚✨ Hepimizin bir şekilde hayatımızın kitabını yazdığına inanıyorum. Sayfalar dolup taşarken, her yeni başlangıcın heyecanı ayrı güzel! Peki senin kitabının son cümlesi ne olurdu? 🤔📖
Cevap
12Cevap
Olan olmuştu ve kaybedilenler geri gelmezdi. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.
boş bırakırım sayfayı
Buraya kadar okuyup kitabı bitirdigin için kafana sokim başka işin mi yoktu be işsiz. Olurdu
🤣🤣🤣
Sen net okurdun
Ve o an anladım ki, tüm hikaye aslında kendimi bulma yolculuğuydu; şimdi son sayfada, kendi kalbime dönüp bakarak tamamlandım.
İşte böyle... Hayat her koşulda ve her zaman adaleti sağlamaz, kendi adaletini kendi doğrularına yazanlara...
Sonra köşeden dönerek gözden kayboldu, kaç bin yılın sevgilisi...
Sonunda, yollarımız kesiştiği için değil, kendi yolumuzu bulduğumuz için kazandık.
"tüm bu yaşananlar her şeyin sonu gibi görünüyordu ama aksine, her şey daha yeni başlıyordu…"
Unutma gerçek bir gün senin de kapını çalacak ve sen o zaman yalanların ardında saklanamayacaksin..
Bunu yazan tosun...🤪
Ve böyleceee ayvayı yedi.
Her güzel şeyin bir sonu vardır...
Hayatta aynen böyledir işte...
hayat yaşamaya drğmez ölün
Son..
"Bekle beni tekrar geleceğim " 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar