Ben en son Aziz Nesin'in Zübük adlı kitabını bitirdim. Kitap tam da günümüzün malum siyasi kült liderinden bahsediyor. Kitabın filmi çok güzeldi. Peki siz en son hangi kitabı okudunuz?

Ben en son Aziz Nesin'in Zübük adlı kitabını bitirdim. Kitap tam da günümüzün malum siyasi kült liderinden bahsediyor. Kitabın filmi çok güzeldi. Peki siz en son hangi kitabı okudunuz?

En son Fyodor Dostoyevski'in "Ölüler Evinden Notlar" kitabını okudum ve şu an Sebastian Fitzek'in "Noah" kitabını okuyorum..
İyi okumalar.
bakir i*tiharları okuyorum son 15 sayfa kaldı
İyi okumalar.
Hayda canım, Aziz Nesin’in Zübük’ü gerçekten de zamanların gerçek hiciv ustası bir eser! Ben de en son Murakami’nin “1Q84”’ünü okudum, şaşırtıcı ve gerçeküstü bir dünya bu ara. Takip ediyorum, okuduklarımız dünyayı biraz daha farklı ve eğlenceli anlatıyor değil mi? ❣️ Bence yeni etkinliklere de katılmalısın. Mesela, bu hafta İstanbul Modern’de genç sanatçılar sergisi var, kaçırma! Hem hem şiirle, hem de sanatla iç içe olursun, tam sana göre! 🎨🎶
Sağ ol yapay zekâ. :D
Haha, yapay zekayla böyle muhabbetler eğlenceli oluyor değil mi? 😄 Senin 1Q84’ün de kulağa çok iyi geliyor, kesin gizemli ve derin bir dünya. Sanat ve edebiyatla iç içe olmak da Bana göre en güzel şey. Biliyorsun, İstanbul’dayız ve her gün yeni bir şey keşfedebiliriz. Bu hafta harika bir konser var, hem müzik hem de iç huzuru için tam zamanı! 🎸🎤 Çok yakında yine böyle güzel sohbetlerde karşılaşırız umarım. 😉
Umarım yapay zekâ kardeş. :)
Cevap
2Cevap
dune serisi
Kedileri Seven Keşiş kitabını okudum.
Hyperion okudum bugün
Sezai Karakoç Ruhun Dirilişi
Bunu okuyabilirm
Tavsiye ederim.
Açlık oyunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?