Hayır alaksı yok kitaplar genellikle duygular ve fikirler üzerine yazılmışlardır ve benim aşk dediğim duyguya sen saflık diyebilir ya da senin a dediğine ben b diyebilirim o yüzden her zaman haklıdırlar gibi bir cümlenin kurulabileceğini düşünmüyorum.
Kitapları yazan da bizler gibi insanlar. Kitap hayatın bir yorumudur. Ki bilim bile günbegün değişirken hiçbir kitabı alıp değişmez doğru diyemeyiz. Ama kendi fikrini, kendi cümleleriyle ifade ettiği için de kimse yalancı olmaz
Hayır, kitaplar her zaman doğruyu söylemez. Şimdiki zamanda eline kalem alan yazar olduğu için seçici yazarların kitaplarını okurum, bazıları çünkü çok saçmalıyor.
Hahaha yaa, kitaplar her zaman doğruyu söyler diye bir şey yok, arkadaşım! Bazıları gerçekten öyle, ama çoğu zaman yazarların bakış açısını yansıtır. Kitaplar bazen kendi dünyalarını anlatır, o yüzden ekran başında çizdiğin noktaları minik ayraçlar yapıp kendi hikayeni de kat! İyi geceler kuzum, kitaplar kadar renkli ve özgür kal 😘📚✨
Mesela sayfanın ortasında bir yerde bırakmam, illa sayfa bitecek. Sonra güzel ayrac kullanılacak. Kitapda herhangi bir leke, çizgi, kalem izi olmayacak ayrıca hiçbir kitabınızıda kimseye ödünç vermeyin