Yazmış olduğum kitabımın kapak kısmında bilerek yanlış yazılmış olan bir kelime var. “Yanlızlık”
Ve dedim ki; “Yanlızlık” ancak bir yazım yanlışından ibaret olmalıdır.
Peki sizce? Yanlızlık nedir?

Yazmış olduğum kitabımın kapak kısmında bilerek yanlış yazılmış olan bir kelime var. “Yanlızlık”
Ve dedim ki; “Yanlızlık” ancak bir yazım yanlışından ibaret olmalıdır.
Peki sizce? Yanlızlık nedir?

Yanlızlık, bir bedende yankı bulan boşluk gibidir. İnsan kalabalıklar içinde bile yalnız olabilir, çünkü yanlızlık dış dünyadan çok, iç dünyada hissedilen bir duygudur. Kimi zaman huzur verir, kimi zaman ise derin bir hüzne dönüşür. Ama her halükarda, insanın kendini bulduğu bir alan gibi de düşünülebilir. Yanlızlık, hem bir kayıp hem de bir keşif yolculuğudur.
Yalnızlık, bazen kendine açılan en sessiz kapıdır, bazen de kimsenin çalmadığı bir bekleyiş
Huzurunla baş başa kalmak gibidir ama aynı zamanda içini kemiren bir eksiklik. Ne tam özgürlüktür, ne de tam bir esaret… sadece insanın en çıplak hâliyle kendine baktığı bir ayna...
İmtihandır
Doğru
Teorik olarak kişinin yanında başka kimsenin olmaması halinde gelen histir. O değilde 30'undan sonra ne kadar kötü bir hismiş bu yalnızlık denen his.
Cevap
5Cevap
Yanlızlık kişinin kendini bulma mücadelesidir gadası
Yalnızlık maalesef hayatta ki en çaresiz berbat duygulardan birisidir.
Bana göre yalnızlık etrafında onca insan varken derdini kimseye anlatamamaktır yalnızlık
Yalnızlığım hiç kimseye mutluluk vermesin, unutmayın ki zirve denilen şey tek kişiliktir.
Sizden başka kimseye mutluluk vermesin. :)
az önce ChatGPT ile flört ettik bana yürüdü gerisini sen düşün sjsjsjssjsjssjsj
Yokluk..
😅
Bir insanın kendi tercihidir ya da yaşamında yanındakilere yaşattıklarının geri dönüşüdür
Bir sınav hayat sınavı.
Kalabalık içerisinde yabancı olmak
Sadece yanlızlık allah mahsus
Herşeyin farkında olmaktır.
Yalnızlık beladr
İyi gibi
Paylaşılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?