Kişilik & Karakter Sizce mukkemmmellik nedir? Sadecemukkemmelbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yanlış anlaşılmasın ismimi öylesine koymuşum mukkemmel olduğumdan değil denk geldi koydum Sizce mukkemmmellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. mükemmel olan hiç bir şey yok bana göre 0 0 Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı. Bunu mükemmel olan biri tarafından dinleyelim bence? 0 1 Yorumla Sadecemukkemmelbiri 1 yıl Değilim ki Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mükemmel diye bir kavram yok bana göre. Herkesi hatasıyla kabul edenlerdenim ben. 0 2 Yorumla Sadecemukkemmelbiri 1 yıl Katılıyorum Yorumla Zorunne388 1 yıl 🙏🙏 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Merhametli insan benim gözümde en değerli insanlardan birisidir. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Mükkemmel kimse yoktur benim için de o kavram yok 1 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimsenin olamadığı şeydir knk. 0 1 Yorumla Sadecemukkemmelbiri 1 yıl Evet Yorumla
Sprikb Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Mükemmel bir şey yok bence 1 0 Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Mükemmellik kendin olmak demektir. 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Merhametli insan, mükemmeldir! 0 0 Yorumla
santralciasker Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl öyle bir şey yok sadece yakın olmak diyebiliriz 1 0 Yorumla
Omurgasız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sensin diye okudummm 0 1 Yorumla Sadecemukkemmelbiri 1 yıl Ben değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
mükemmel olan hiç bir şey yok bana göre
Bunu mükemmel olan biri tarafından dinleyelim bence?
Değilim ki
Mükemmel diye bir kavram yok bana göre. Herkesi hatasıyla kabul edenlerdenim ben.
Katılıyorum
🙏🙏
Merhametli insan benim gözümde en değerli insanlardan birisidir.
Sade olan her şey mükemmeldir
Mükkemmel kimse yoktur benim için de o kavram yok
Kimsenin olamadığı şeydir knk.
Evet
Mükemmel bir şey yok bence
Mükemmellik kendin olmak demektir.
Merhaba,
Merhametli insan, mükemmeldir!
öyle bir şey yok sadece yakın olmak diyebiliriz
Sensin diye okudummm
Ben değilim
Olmayan şey