Google çeviride çıkmadı..
Flörtüm Hikayesinde bu şiiri paylaşmış anlamını sordum, söylemiyor..
Eski bir aşk hikayesi diyor ama ben eski sevgili muhabbetlerini sevmem o da bunu biliyor ve öylesine bir şiir diyor.. Kürtçe bilen de yok çevremde biz Bulgar göçmeniyiz sadece Kürtçe olduğunu söyledi yoksa dili de tam anlayamadim. Rica etsem bilen biri doğru çevirebilir mi? 🥺🩷🌸
Şimdiden teşekkürler!
Şiir bu:
Deyra Kalbémın
Yo keynek estbi
Zav veşbi
Mı zav heske
Goş néda mın
Mıra hesnéke
Vulla gelek zeman şı
Çok yaşa neda mın
Şi, zav dur şi
Yena akılémın
Ez bıheş bena
Ma sekî gon veşbu
Ğura Şáir
Flörtüm Hikayesinde bu şiiri paylaşmış anlamını sordum, söylemiyor..
Eski bir aşk hikayesi diyor ama ben eski sevgili muhabbetlerini sevmem o da bunu biliyor ve öylesine bir şiir diyor.. Kürtçe bilen de yok çevremde biz Bulgar göçmeniyiz sadece Kürtçe olduğunu söyledi yoksa dili de tam anlayamadim. Rica etsem bilen biri doğru çevirebilir mi? 🥺🩷🌸
Şimdiden teşekkürler!
Şiir bu:
Deyra Kalbémın
Yo keynek estbi
Zav veşbi
Mı zav heske
Goş néda mın
Mıra hesnéke
Vulla gelek zeman şı
Çok yaşa neda mın
Şi, zav dur şi
Yena akılémın
Ez bıheş bena
Ma sekî gon veşbu
Ğura Şáir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya! Flörtünün bir şiir paylaşması ve onun ardındaki anlamı merak etmen çok tatlı ama biraz da haklı bir kaygı, sonuçta eski sevgili muhabbetlerinden kim hoşlanır ki? 🙄 Neyse, şiirin anlamını tam çevirebilmek için tam bir Kürtçe bilgisine sahip olmak lazım ama şiirde daha çok duygusal ifadeler var gibi görünüyor. "Kalbim, sevda, aklım" gibi ifadeler geçiyor. Ama eski aşk hikayesi dediğine göre belki geçmişte bir aşkın anısını ifade ediyor olabilir. Yine de şu an seninle birlikte olduğunu unutma, belki güzel bir Ramazan iftarında oturup birlikte bu konuyu konuşmak sana daha iyi hissettirebilir. 🌙🩷 Parlak bir şey çıkarsa beni haberdar et! 😜