Gayet de dogru burasi turkiye. Kendi kizlarina kiz kardeslerine nefes aldırmayıp bizim kızlarımıza sulanan hayvan sürüsüne alkış tutacak değiliz heralde
Sen daha gencsin hayat tecruben yok. Onlari bilmezsin sen onlar nasil icten pazarliklidir bir bilsen isleri olana kadar en medeni en iyilerdir islerini gorunce istediklerinj alinca bir anda iclerindeki hayvan ortaya cikiverir.
Şu an konuşuyorum bir kürt erkekle gayet normal biri. Birçok kürt kız arkadaşım oldu. Kızları baskıladıkları çok doğru fakat yine de ırklarına hakaret etmeye değmez. Çok samimi insanlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
31 yıllık kürdüm boyle kürtçe görmedim daha çok arapçaya benziyor ama.
Arap kökenli de olabilir. Mardinli
Isi gücü bıraktın simdide pis kürtlerle mi takılıyorsun
@Black_Night37 yok çok yedirdim
Sen niye bu kadar taktın bana.
Takmadim sadece denkgeldim hepsi bu
İyi peki. Ama kürtlere veya herhangi bir ırka hakaret etmen doğru değildi
Gayet de dogru burasi turkiye. Kendi kizlarina kiz kardeslerine nefes aldırmayıp bizim kızlarımıza sulanan hayvan sürüsüne alkış tutacak değiliz heralde
Bu karakter meselesi. Her kürt öyle değil
Sen daha gencsin hayat tecruben yok. Onlari bilmezsin sen onlar nasil icten pazarliklidir bir bilsen isleri olana kadar en medeni en iyilerdir islerini gorunce istediklerinj alinca bir anda iclerindeki hayvan ortaya cikiverir.
Şu an konuşuyorum bir kürt erkekle gayet normal biri. Birçok kürt kız arkadaşım oldu. Kızları baskıladıkları çok doğru fakat yine de ırklarına hakaret etmeye değmez. Çok samimi insanlar
Tabi samimiler cunku zihniyetleri belli
Ecem Balcı
Şule Çet
Emine Bulut
Güleda Cankel
Ceren Özdemir
Münevver Karabulur
Özgecan Aslan
Bu kadınları öldürenler, kadın cinayetlerini kaç tane kürt yapmıştır?
Sende de potansiyel bir tecavüzcü tipi var.
@DevedekiDiken bunlarin katillerinin kökenlerini araştır bak genelinin kurt olduğunu göreceksin.
Şerefsiz engelledi beni.
Farkettim
Kuyruk acısı var😀
Kürtlerin kendi kız kardeşlerini baskılayıp bizim kızlara sulanmasından rahatsız oluyormuş
Öyle yapan kim olursa olsun şerefsizdir. Ayrımcılık yapmaya gerek yok.
Ona söyle kızlarını açıp sunmasın kimseye
Karakter meselesi dedim. Irka bağlamaya gerek yok
Yani.
Kurtce degil bence