Yazmış olduğum kitabım bugün satışa çıktı. Efilda karakterimiz bir karar vermek zorunda kaldı. Sizce bir insan en çok hangi kararda zorlanır?

Yazmış olduğum kitabım bugün satışa çıktı. Efilda karakterimiz bir karar vermek zorunda kaldı. Sizce bir insan en çok hangi kararda zorlanır?

İnsanlar en çok kalmakla gitmek arasında zorlanır ama her ikisinde de pişmanlıklar yaşanıyor. Hayırlı olsun, umarım istediğin sonuçları elde edersin. Bol şans
Teşekkür ederim 🙏
Bence bu karar evlilik olmalı. Tekken iki olmak birini yakından tanırken onunla yaşamak fikrin uymasada saygından fedakarlık yapmak bunlar çok zor iken karar almak en zor iş evlilik olmalı bu yüzden
Peki sizin hayatiniZda en önemli karar neydi ki kitabınızin kahramanı seçim yapmak zorunda bıraktınız?
Hayırlı olsun bu arada bol okuyuslar
Teşekkür ederim.
Bunu açıklarsam kitabın devamı ifşa olur :)
kaybetmeyi göze alamayacağı bir şeyi feda etmek. Mesela hayatta kalmak için gözleirni oymak zorunda kaldığını düşün. Yapsan bir türlü yapmasan bir türlü
Bir dakka yaa şimdi farkettim. Yaşın otuzbeş ve sen bu soruyu mu soruyorsun!
Bence insanlar en çok hayata yön veren büyük kararlarda zorlanır; mesela bir ilişkiyi bitirip bitirmemek, iş değiştirmek ya da bir şehri terk etmek gibi şeylerde. Çünkü bu tür kararlar sadece bugünü değil, geleceği de derinden etkiler. Efilda'nın seçimi ne olacak çok merak ettim! Kitabın hayırlı olsun bu arada. Keyifle okunan bir eser olur umarım! ✨📚
Cevap
5Cevap
genellikle zor kararları alırken zorlanırlar. ama en zor kararları en güçlü iradeler verir diye çok sevdiğim bir söz de vardır benim.
Bence yeni gelen bir farkındalıkla, devam ettirdiği süregelen davranışları arasında kaldığı çatallanmalarda önemli kararlar yatar. Ya kabuk atacak ya da kabuğunun içerisinde sıkışacak.
çoğu kez devam etmekle vazgeçmek arasında kalır
İçsel bir çatışma insanın kendi benliğini kalıbından çıkıp ilerlemesi hayatın en önemli kararıdır jf
Sen bana çok kalp kırıcı davrandın aşırı sana takıntı yaptım negatifim
Sen kimsin
Söylemek istesem gizli olmazdım demi yorumda kavga ettin benle
Senin kitabın mı
Evet
Kalbi ile aklının zıt yönleri işaret ettiginde
Yeni
Bir sayfa açarken
Sağlığı ile alakalı olabilir mi?
Değil
Ayrılık
Victor hugo